fbpx

Kapu a lean világába – Magyar Minőség

Május 13-án több mint 70 résztvevővel, online került megtartásra a „Kapu a lean világába” virtuális Leannovation Training Center látogatás.

Az esemény  ISO 9000 Fórum Egyesülete szervezte,  a Virtúrát a személyes, az élő előadás és az előre forgatott videók kombinációja tette sokszínűvé, ugyanakkor informatívvá.

A virtuális túra során megismerkedhettek a résztvevők a Leannovation közösség születésével, jó gyakorlatokat hallhattak a tudását- adás módszereiről és eszközeiről, betekintést nyerhettek az egyedülálló genbaközeli gyakorlatokba a Lean laborban. A Virtuális túrán a Leannovation csapatának képviseletében Váthy Edit, Pető Sándor és Kőrösi Zoltán vezette a közönséget. Az esemény kapcsán született beszámolóval ezúttal a Magyar Minőség olvasóit kívántuk végigkalauzolni a Leannovation szakmai közösség főbb mérföldkövein, tevékenységein. Az összefoglaló gerincét az ISO 9000 Fórum által megfogalmazott kérdések adják, melyeket a helyszíni forgatások során Rózsa Andrással és csapatával beszéltek végig a Leannovation szakemberei.

A cikk letölthető ITT