Vállalati Projektek

Folyamat és szervezetfejlesztés – Találkozzunk a Genbán!

A lean elvek szerint működés megvalósítása a vállalatok működésében jelentős változásokat generálhat, így kiemelten fontos a transzformáció előkészítése, szervezetre szabott felépítése és kommunikációja. A Leannovation szakértői csapata számos iparágban segíti a vevői elégedettség, a versenyképesség és a folyamatos megújulás mellett elkötelezett vállalkozásokat az ezeket a célokat támogató vezetési kultúrák kialakításában, a módszerek, eszközök hatékony elsajátításában. Dolgozzunk együtt, tanuljunk együtt!

A lean fejlesztések során a Leannovation torii-ban leképezett működési modellünk az iránytű, mely képviseli a csapatunk által megfogalmazott fő értékeket, irányelveket amit a szervezeti lean transzformációs folyamatok kapcsán is követünk.

Operatív, célorientált szakértői projektjeinket a 2018-ban életre hívott Leannovation brand név alatt, a  Leannovation Solutions Kft.  és a PS Management Kft. együttműködésében valósítjuk meg.

Minősített szakértői csapat

Pályázatos projekttevékenységnél, képzéseknél  Minősített szakértőként (Leannovation Solutions Kft,  Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (a korábbi IFKA) által tanúsítva ) tudunk együttműködni.

Szakértői kategória: Gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadás. Információ, részletek: solutions@leannovation.hu

Amiben támogatást nyújtunk

TWI JI bevezetés és mentoring

A munkahelyi betanítás fontosságáról sem a HR, sem a felsővezetés képviselőit nem kell meggyőzni – nagy az egyetértés, hogy fontos. Mégis gyakran tapasztaljuk, hogy aki „megnyerte” az oktatói feladatot (a legügyesebb, legrégebbi dolgozó) más-más módszerrel tanít eltérő (korántsem tudatos) oktatói készségekkel teszi a feladatát. Ennek az eredménye, hogy a dolgozók általi lépéssor és a sztenderd külön életet él, a kimenet (minőség,db.szám) ingadozó, elvándorlás magas, az oktató frusztrált.Máskülönben a betanítás után senki nem ellenőrzi a dolgozó tudását, miért ne használná a maga sztenderdjét?
Várható eredmények:
  • Betanulás gyorsan, biztonságosan, jó minőségben
  • Egységes, 4 lépéses módszertannal átképzett munkatársak
  • Sztenderdizált folyamatleírások

leannovation

Folyamattérképezéstől a folyamatfejlesztésig

A vállalatok életciklusának velejárója a változás. Változik a cég mérete, struktúrája, működési modellje és változnak az aktuális kihívások is. Ideális esetben az adott szakaszhoz a folyamatok és avezetői szerepek is igazodnak,kevésbé tudatos változásnál a tulajdonos és a munkatársak észlelik, hogy ami régen jól működött az az új szereplőkkel, más feladatokkal nagyon káoszos. Nem tiszta, ki melyik folyamatért felelős, mindennapos az újratervezés és még a teljesítmény sem mérhető. Gyakori„fájdalom”, hogy nincsenek (leírt) folyamataink.(persze, hisz korábban anélkül is ment)
Várható eredmények:
  • Letisztult, értett és definiált vállalati folyamatok
  • Megegyezett folyamat mentén megvalósuló működés
  • Élhetőbb vállalati mindennapok

leannovation

Érdeklődés, kapcsolat

Ajánlatkérés, szakmai véleménycsere vagy képzési igény esetén keressen minket és egyeztetjük a következő lépéseket!

Ha az email kommunikáció preferált, a  solutions@leannovation.hu címen vagy a lenti űrlapon vagyunk elérhetők.

Telefonon  Váthy Edit +36 30 4353376 segít a kérdések tisztázásában!

 

Főbb referenciáink

Kapcsolatfelvétel