Csapatunk

1+1 > 2. Mi ebben a képletben hiszünk. Legyen szó lean transzformációról, szervezeti fejlesztésről, vagy a lean szemlélet  terjesztéséről, a fenntartható változáshoz elengedhetetlen az együttműködés, a csapatban gondolkodás. A Leannovation csapata hiteles és folyamatosan frissülő szakmai tudással, gyakorlati megközelítéssel, inspiratív, kaizen szellemiségben dolgozik azon, hogy értéket adva támogassa ügyfeleit, partnereit a folyamatos fejlesztés útján.

Büszkék vagyunk, hogy 2020-ban Az Év Csapata lettünk!

Lean Coffee helyi partnereink

A Leannovation Lean Coffee fórumok életre hívásában és működtetésében meghatározó szerepet játszanak helyi szakmai partnereink, szakértő kollégáink. Judit, Gyula és Péter személyében a lean és folyamatos fejlesztés melletti töretlen elköteleződés és a proaktív közösségi tudásátadás a meghatározó és igazán inspiráló értékek!
Debrecen, Kecskemét és Győr térségében keressétek őket bizalommal!

Partnereink

Partnereink tevékenysége, szolgáltatásai és termékei segítenek közösségünk és ügyfeleink igényeinek magasabb szintű kielégítésében. Kiemelten fontos számunkra a jó kapcsolatok ápolása, a folyamatos információ- és tudáscsere melyet közös előadások,  szakmai együttműködések és egymás értékeinek képviselete erősít.

Írj nekünk!