Vállalati Projektek

Találkozzunk a Genbán!

A lean elvek szerint működés megvalósítása a vállalatok működésében jelentős változásokat generálhat, így kiemelten fontos a transzformáció előkészítése, szervezetre szabott felépítése és kommunikációja. A Leannovation szakértői csapata számos iparágban segíti a vevői elégedettség, a versenyképesség és a folyamatos megújulás mellett elkötelezett vállalkozásokat az ezeket a célokat támogató vezetési kultúrák kialakításában, a módszerek, eszközök hatékony elsajátításában. Dolgozzunk együtt, tanuljunk együtt!

A fejlesztések során a Leannovation torii-ban leképezett működési modellünk az iránytű, mely képviseli a csapatunk által megfogalmazott fő értékeket, irányelveket amit a szervezeti lean transzformációs folyamatok kapcsán is követünk.

Operatív, célorientált szakértői projektjeinket a 2018-ban életre hívott Leannovation brand név alatt, a  Leannovation Solutions Kft.  és a PS Management Kft. szoros együttműködésében valósítjuk meg.

Pályázatos projekttevékenységnél a Magyar Multi programban Minősített szakértőként (Leannovation Solutions Kft, IFKA minősítés) tudunk együttműködni.

 

Főbb referenciáink:

 

Tevékenységek,

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Leannovation Egyesület munkatársa a megadott elérhetőségeken felkeressen.