Vállalati Projektek

Folyamat és szervezetfejlesztés – Találkozzunk a Genbán!

A lean elvek szerint működés megvalósítása a vállalatok működésében jelentős változásokat generálhat, így kiemelten fontos a transzformáció előkészítése, szervezetre szabott felépítése és kommunikációja. A Leannovation szakértői csapata számos iparágban segíti a vevői elégedettség, a versenyképesség és a folyamatos megújulás mellett elkötelezett vállalkozásokat az ezeket a célokat támogató vezetési kultúrák kialakításában, a módszerek, eszközök hatékony elsajátításában. Dolgozzunk együtt, tanuljunk együtt!

A lean fejlesztések során a Leannovation torii-ban leképezett működési modellünk az iránytű, mely képviseli a csapatunk által megfogalmazott fő értékeket, irányelveket amit a szervezeti lean transzformációs folyamatok kapcsán is követünk.

Operatív, célorientált szakértői projektjeinket a 2018-ban életre hívott Leannovation brand név alatt, a  Leannovation Solutions Kft.  és a PS Management Kft. együttműködésében valósítjuk meg.

Minősített szakértői csapat

Pályázatos projekttevékenységnél, képzéseknél a Magyar Multi programban Minősített szakértőként (Leannovation Solutions Kft, IFKA minősítés) tudunk együttműködni.

Információ, részletek: solutions@leannovation.hu

 

Amiben támogatást nyújtunk

Érdeklődés, kapcsolat

Ajánlatkérés, szakmai véleménycsere vagy képzési igény esetén keressen minket és egyeztetjük a következő lépéseket!

Ha az email kommunikáció preferált, a  solutions@leannovation.hu címen vagy a lenti ürlapon vagyunk elérhetők.

Telefonon  Váthy Edit +36 30 4353376 segít a kérdések tisztázásában!

 

Főbb referenciáink

Kapcsolatfelvétel

Hozzájárulok, hogy a Leannovation Solutions Kft. munkatársa a megadott elérhetőségeken felkeressen.