Leannovation Egyesület

A 2014-ben életre hívott szakmai közösségünk 2021. májusától egyesületi formában folytatja a működését. A Leannovation Egyesület  azzal a céllal jött létre, hogy szakmai közösséget teremtsen, teret és keretet adjon a lean, folyamatos fejlesztés mellett elkötelezett egyének, vállalatok fejlődésének, valamint elősegítse a szakemberek közötti tudásmegosztást. Köszönjük tagjaink érdeklődését és támogatását, melynek eredményeként évi  35-40 szakmai eseménnyel Magyarország legaktívabb lean közösségeként működhetünk!

Légy részese a Leannovation Egyesület közösségnek!

Amellett, hogy egy pulzáló szakmai közösség tagja leszel, tagságoddal aktívan hozzájárulsz a küldetésünk megvalósításához is: Célunk, hogy a Leannovation Egyesület hiteles és folyamatosan frissülő tudásbázissal a lean és a szervezeti kiválóság iparágtól független szellemi műhelyeként tudja segíteni a folyamatos fejlesztés mellett elkötelezett szervezeteket, egyéneket. Csatlakozz Magyarország legaktívabb lean közösségéhez!

Mitől hasznos az egyesületi tagság?

 • Díjmentesen látogathatod havi rendszerességű szakmai fórumaink, akár több helyszínen is:
  • havi Lean Coffee fórumok  4 helyszínen: Budapest -Debrecen -Kecskemét – Győr
  • Leannovation webinarok, Quality Fresh rendezvények a minőségügy témáiban
  • Negyedévente vállalati benchmark látogatások (Lean Tourismo) a Lean Coffee fórumok szervezésében.
 • 20% kedvezménnyel vehetsz részt nyílt képzéseinken a Leannovation Training Centerben
 • 20% kedvezmény éves Lean on the Beach konferenciánkon.
 • Vállalati tagjaink Partnertalálkozó keretében  tudásfrissítéssel és tapasztalatcserével,  valamint egyéb szakmai kapcsolatépítéssel és tematikus rendezvényekkel erősíthetik szervezeteik.
 • Lean transzformációs projektek és egyéb fejlesztési együttműködés esetén további kedvezmények vállalati tagjaink részére.

Vállalati tagsággal járó kedvezmények részleteiről Vállalati kedvezmenyek_Leannovation egyesület dokumentumban olvashatsz.

Mihez járulsz hozzá a tagságoddal?

 • Egy inspiráló, egymást segítő és szakmailag felkészült közösség építéséhez.
 • Támogatod, hogy szakmai fórumainkkal népszerűsítsük és továbbadjuk a lean „ügyét”, célunk minél több hazai városba eljuttatni szakmai közösségünk eseményeit.
 • Lehetővé teszed, hogy évente megrendezhessük szakmai konferenciánkat, ahol fókuszban a tudásbővítés,  a szakmai inspiráció és a közösségi élmény.
 • Segíted, hogy tovább építsük szakmai kapcsolataink japán képzési szervezetekkel és hogy minél több érdeklődő tapasztalhassa meg a kaizen országában (Japánban) való tanulás és tapasztalás élményét.
 • Részese lehetsz a lean, folyamatos fejlesztés témákban indított kutatásoknak, első kézből kapva információt a szakmai jelenjéről és jövőjéről.
 • Hozzájárulsz, hogy rendszeresen jelentethessünk meg magyar nyelven könyveket, melyek reményeink szerint minél szélesebb kör számára segítik megismertetni, alkalmazhatóvá tenni a lean elvek szerinti működést, gondolkodást. (Az egyesület által fordított könyvek a Könyvajánlóban találhatók: 2 Second Lean , Száműzzük a hanyagságot, TPS 1973 )

Dokumentumok

Alapszabály, végzés: Alapszabály_Leannovation_egyesulet  Leannovation Egyesület végzés

Közgyűlések, jegyzökönyvek: Beszámoló 2021_Leannovation Egyesület  Leannovation Egyesület_közgyüles_2022  Beszámoló 2022 Leannovation Egyesület  LeannovationEgyesület közgyüles_2023  Leannovation Egyesulet_r_kozgyules_2024.01.04

Tagdíjak

Tagdíjaink a 2024.01.04.-ei Közgyűlés határozata alapján 2024 évtől az alábbiak szerint alakulnak:

 

A tagsági jogviszony minden év január 31.-ig történő befizetéssel 1 naptári évre vonatkozik.

Amennyiben új tag részéről a belépési kérelem az adott év június 30- át követően érkezik a szervezethez, úgy a jelentkező  az éves tagdíj 50%-át köteles megfizetni

Elnökség egyedi elbírálással engedélyezheti a felsorolt kategóriáktól való eltérést, vagy a meghatározott időtartamra szóló tagdíjcsökkentést.

A tagfelvétel menete

 1. A tagfelvételi kérelem beküldése elektronikusan. (Lean Coffee eseményen papíron is lehetséges)
 2. A kérelem jóváhagyása után e-mailben küldjük a tagdíjbekérőt/számlát.
 3. A díjbekérő/számla alapján kérünk utald el a tagdíjat  egyesületünk számára! Az összeg beérkezésétől él a tagságod. Lejárat után, minden év januárjában ismét küldünk egy tagdíjbekérőt és eldöntheted, folytatod-e tagsági jogviszonyod.

Jelentkezés egyéni tagnak

Személyes adatok

Alulított ezen nyilatkozattal fejezem ki azt a szándékomat, hogy be szeretnék lépni a Leannovation Egyesületbe mint egyéni tag.Vállalom, hogy a tagfelvételi kérelmem pozitív elbírálását követően 8 napon belül befizetem a tagdíjat az Egyesület bankszámlájára.
Az Egyesület céljaival és tevékenységeivel egyetértek. Az Egyesület Alapszabályzatát megismertem, azt elfogadom, magamra, mint tagra nézve kötelezőnek tekintem. A belépési nyilatkozat kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adataimat az Egyesület Elnökségének tagjai a tagságom fennállásának ideje alatt kezeljék, adathordozón tárolják, a tagnyilvántartásban szerepeltessék.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Egyesület számomra elektronikus hírlevelet küldjön az alább megadott email címemre. A nyilatkozat bármikor visszavonható az info@leannovation.hu címre küldött jelzés alapján.

Jelentkezés vállalati tagnak

A vállalat adatai

Szakmai kapcsolattartó adatai

Pénzügyi kapcsolattartó adatai

Fenti nyilatkozattal kijelentem, hogy a fent nevezett jogi személy, mint vállalati tag be szeretné lépni a Leannovation Egyesületbe. Vállalatunk a tagfelvételi kérelmem pozitív elbírálását követően 8 napon belül befizeti a tagdíjat az Egyesület bankszámlájára.
Vállalatunk az Egyesület céljaival és tevékenységeivel egyetért, az Egyesület Alapszabályzatát megismerte, elfogadta, mint tagra nézve kötelezőnek tekinti. A belépési nyilatkozat kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adataimat az Egyesület Elnökségének tagjai a tagság fennállásának ideje alatt kezeljék, valamint a tagnyilvántartásban szerepeltessék.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Egyesület vállalatunknak elektronikus hírlevelet küldjön az alább megadott email címemre. A nyilatkozat bármikor visszavonható az info@leannovation.hu címre küldött jelzés alapján.

Vállalati tagjaink listája