Budapest Lean Coffee – A facilitator, Wieland Veronikával

Az esemény időpontja: 2022.09.07.

A lean facilitátor (koordinátor) képzésünk több éve sikerrel fut, de azért rendre belefutunk a kérdésbe: Mi / ki az a facilitátor? Mi köze ennek a szerepkörnek a lean-hez, vagy általában a fejlesztési folyamatokhoz? Nagyon is fontos szerep…hisz ahol személyeket, csoportokat érintő változás indukálódik, ott különösen hangsúlyos a csoportfolyamatok/elakadások mederben tartása, az együttműködés segítése. Ezért nagy öröm a szakmának, hogy a témában Wieland Veronika „A facilitátor” címmel egy hiánypótló könyvet jelentetett meg a közelmúltban:-)
A facilitátor – a szó eredeti jelentéséhez mérten – megkönnyíti és elősegíti a csapat munkáját és haladását. Bár külföldön régóta bevett gyakorlat, hogy a szervezetek facilitátor segítségével fejlesztik a csapatok együttműködést, idehaza ez talán még kevésbé tudatos/ismert tevékenység. Szeptember 7.-én tanuljunk együtt a témáról Verótól, akivel a könyv kapcsán beszélgetve választ kapunk sok-sok kérdésre a szereppel kapcsolatban! Verót ismerve egy nagyon inspiratív estére számíthattok!

A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!
A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Regisztráció és további információ a Meetup- felületén.

Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület