Budapest Lean Coffee – Eisberg Hungary Kft látogatás és Közgyűlés

Az esemény időpontja: 2022.10.05.

Gazsi Zoltánnal, az Eisberg salátaüzem vezetőjétől legutóbb a Lean on the Beach konferencián találkoztunk, ahol egy igazán inspiráló, magával ragadó előadást hallhattunk Tőle. Október 5.-én az Eisberg Hungary Kft lesz a Budapest Lean Coffee házigazdája ugyanis személyesen látogatunk el az általa vezetett gyárba. A szervezetüknél évek óta meghatározó az érték mentén történő gondolkodás, a lean szemléletű működés.  Magát is, csapatát is tudatosan fejleszti, a szervezet építésénél nála a fejleszthető emberi értékek és lehetőség vannak a fókuszban. Az esemény indításaként hallhatunk majd egy előadást a témában, ezt követően pedig látogatást teszünk a genbán.

A szakmai program után 13:00 órától Leannovation Egyesület közgyűlést tartunk, melynek részletei a Meghívó_Leannovation Egyesület közgyűlés_2022 -ban olvashatók.

A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.

Az eseményre a Meetup felületen lehet regisztrálni:

Az Eisberg Hungary Kft. gyárlátogatás létszámkorlátos esemény , ahol tagvállalatonként max. 2 fő jelentkezését tudjuk biztosítani.

Várunk mindenkit!