Budapest Lean Coffee – Ki nyer ma? Lesson Learned 2021

Az esemény időpontja: 2021.12.01.

Lesson Learned, retrospektív, visszatekintő megbeszélés – bárhogy is cimkézzük, ezek a meetingek nagyon fontosak minden csapat számára, hisz rengeteg potenciállal bírnak a fejlődésük szempontjából. Ha egyébként nem is erős része a működésnek, a december, az év vége biztosan okot adhat minden szervezetben ilyen találkozásokra. Amikor egy kicsit megállunk, tükörbe nézünk, visszapörgetjük a projektjeink/feladataink/együttműködésünk pillanatképeit. A megbeszélés akkor lesz hatékony, ha felszínre tudjuk hozni a legfontosabb elakadásokat, a legmeghatározóbb tanulságokat amelyeket átbeszélve/feldolgozva a későbbiekben az egyének, csapatok már egy magasabb szinten, ezen tanulságok birtokában tudnak dolgozni. Az este során ezzel a módszerrel dolgozunk, konkrét téma mentén megdolgoztatva a csapatot.
Külön örülönk, ha felkészülésként átgondoljátok, mi volt az év legmeghatározóbb tanulsága számotokra fejlesztői/vezetői munkátok során. (negatív, pozitív is lehet!). És igen, a nyertes Lesson Learned is megválasztásra kerül!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.

Találkozzunk a Budapest Lean Coffee fórumon! Ezen az estén várjuk még az 5S Home adományokat, a helyszínen leadhatók!

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület