Budapest Lean Coffee – KNIPPING AUTOMOTIVE, Lean Tourismo

Az esemény időpontja: 2024.03.06.

A Budapest Lean Coffee fórum idei első Lean Tourismo látogatásának házigazdája egy lean elkötelezett vállalati tagunk, a Knipping Automotive Kft. A szervezet autóipar műanyag fröccsöntött alkatrészeket gyárt, ügyfelei az autóipar és az elektromos ipar ismert és kiemelkedő vállalatai. A cégcsoport a világ több pontján rendelkezik leányvállalattal, gyártócsarnokokkal: utóbbiak közül négy Németországban, egy Mexikóban, és egy Magyarországon található. A Szigetszentmiklóson működő telephely 2017-es nyitása óta évi 30 %-al növekedett, 2025-re eléri a 20 milliárd forintos árbevételt.
A gyárlátogatás során megismerhetjük a szervezet főbb folyamatait valamint a lean kultúra fejlesztéséhez és munkatársi bevonás erősítéséhez működtetett belső módszereket, gyakorlatokat. (egyik eleme pl. a 2023-tól bevezetett JIT játék)
A látogatást szakmai beszélgetés és véleménycsere követi (Lean Coffee meeting).

A Leannovation Lean Tourismo események látogatása kizárólag érvényes Leannovation Egyesületi tagsággal lehetséges, számunkra díjmentes. A létszámkorlát miatt a régióból regisztrált (vállalati) tagok elsőbbséget élvezhetnek. 1 vállalattól 1 fő részvétele biztosított.

Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.