Debrecen Lean Coffee – Kaizen

Az esemény időpontja: 2022.02.17.

A februári Debrecen Lean Coffee bemelegítő témája a változás, a folyamatos fejlődés lehetőségei, a Kaizen.
A témáról Robert Maurer: Kaizen – Változz félelem nélkül! című könyve kapcsán beszélgetünk. A téma előadója Stasztny Péter.

Előzetesen a könyvről: Szeretnénk végre tartósan megszabadulni néhány kilótól? Leszokni a dohányzásról? Rendszeres testmozgást iktatni az életünkbe, és amellett ki is tartani? Javítani munkahelyi pozíciónkat, vagy sikeresebbé válni az üzleti életben? Meghittebbé és tartalmasabbá tenni az emberi kapcsolatainkat? Jobban kezelni a minket érő stresszt? Megvalósítani egy régi álmot?
Lehet, hogy több kérdésre is igennel válaszoltunk, hiszen kinek az életében ne lennének olyan területek, ahol szeretne változni vagy fejlődni? Ez azonban sokszor legalább olyan nehéznek és ijesztőnek tűnik, mint amennyire kívánatosnak, és gyakran kudarcot is vallunk a próbálkozásainkban. Hogyan tudjuk ezt megoldani az agyunk „félrevezetésével”?

Gyertek a megszokott kávézónkba! Jelentkezzetek a meetup-on

A Debrecen Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Amennyiben először jársz nálunk és kipróbálnád, 2500 Ft/fő hozzájárulást kérünk, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.

Várunk szeretettel mindenkit! Maszkot hozzatok!