Ikigai coaching – Kecskemét Lean Coffee

Az esemény időpontja: 2024.05.14.

Értékkereső vagy, akik nyomot akar hagyni maga után? Egy kereszteződésben vagy, új életcélokkal, a régiek megváltoztatásával vagy elhagyásával nézel szembe? Kiégéssel küzdesz, de még nem találtad meg a jó recepted az élet értelméhez? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy minden olyan módszer iránt, amivel új önismeretre tehetsz szert? Akkor ott a helyed az Ikigai coaching módszer bemutató estünkön!
Az Ikigai nem egy leanes kifejezés, de mi úgy véljük, hogy a lean szemléletben is van helye, mert nagyszerűen megtámogatja a felgyorsult, állandó változásban lévő világban a személyes küldetésünknek és létünk értelmének a pontos körvonalazását, amit a csapataink, vállalkozásunk vetületébe is kiterjeszthetünk.
Az ikigai* (生き甲斐) japán fogalom. Jelentése: „a lét értelme”. A japánok szerint mindenkinek van ikigai-ja. A megtalálása mély és gyakran hosszú önismereti út által lehetséges.
A május 14.-ei Kecskemét Lean Coffee meetupon résztvevők bepillantást kaphatnak az Ikigai coaching módszertanába. Tar Judit az est facilitátora a nyugati szemléletű Ikigai ventdiagramot egy A3 struktúrába karcsúsította. Az est során az a célunk, hogy a résztvevők megtapasztalják az IKIGAI módszert, amivel módszeresen törekedhetnek kitűzött céljaik elérésére. Bemutatjuk, hogy az Ikigai fogalmának és az ahhoz kapcsolódó inspiratív kérdezés-technikával hogyan lehet a kitűzött célokat megszilárdítani, ezen keresztül elősegíteni az egyéni/munkavállalói elégedettséget és az ösztönzést.
Az esemény érvényes Leannovation Egyesületi tagsággal látogatható, várjuk tagjainkat, az érdeklődőket!Jelentkezés az Egyesületbe ITT.

Jelentkezés az eseményre Meetup felületünkön.