Kecskemét Lean Coffee – Beszélgetések a minőségről, megoldásfókusszal!

Az esemény időpontja: 2021.11.09.

NOVEMBER – a MINŐSÉG HÓNAPJA, HETE, NAPJA
Novemberben szerte a világon a minőség fontosságát népszerűsítik, ünneplik. Ennek hagyománya az 1960-as évekre, Japánba nyúlik vissza, de napjainkban célja, hogy nemzetközi figyelmet a minőség fontosságára irányítsa. Mi újság a hazai vállalatoknál? Mivel készültök? Hogy képviselik a szemléletet a szervezetek a mindennapokban és mi az amivel a dolgozói minőségtudatosság növelhető? Az idei programsorozat témája: „Sustainability: improving our products, people and planet”.
Ezen gondolatok mentén tervezünk beszélgetéseket egy igazán kreatív és megoldásfókuszú eszköztár – a “Felszabadító struktúrák /Libertating Structures” segítségével. Szóval ez alkalommal ne számíts a jól ismert előadásmódokra (prezentáció, ötletbörze, workshop, irányított beszélgetés)! Kilépünk a keretekből és a bevonódást, részvételt és bizalmat erősítő csoportmunkát egyszerű, megoldásfókuszú gyakorlatokkal teszteljük. A módszertanba, eszközeibe Török Tímea és Ostodal-Szederjei Ákos SF szakértőktől kapunk betekintést , a többi a résztvevők meglévő erőforrásain és a kreativitáson múlik.

Találkozzunk november 9.-én a Kecskemét Lean Coffee fórumon!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.