Kecskemét Lean Coffee – Lean 5 alapelve, 1. rész: Az ÉRTÉK

Az esemény időpontja: 2023.02.21.

2023-ban a Kecskemét Lean Coffee-n is elindítjuk a Lean 5 alapelve sorozatot, 2-3 havonta átbeszélve és kicsit „megdolgozva” a résztvevőkkel az egyes elveket.
A lean transzformáció 5 alapelvét James P. Womack és Daniel T. Jones a „Lean Thinking” című kötetben fogalmazták meg, 1996-ban. A magyar nyelvű kiadás Lean szemlélet címen 2009-től elérhető, melyet vélhetően közösségünk nagy része már ismer, olvasott.
Hiszünk benne, hogy ezen alapelvek megfelelő értelmezése és napi gyakorlatba fordítása kulcsfontosságú a lean gondolkodás megértésében és alkalmazásában. A februári workshopon vállalati és hétköznapi példák mentén definiáljuk, írjuk körbe a vevői értéket, beszéljük át az értékazonosítás lehetséges módszertanait. Csatlakozz és vegyük fel együtt az Értékszemléletű szemüveget!

A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, hozd el a témád/tapasztalatod és oszd meg a csapattal!

Jelentkezés Meetup felületünkön.

A Kecskemét Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Leannovation Egyesület csatlakozás, infók: ITT