Quality Fresh! Győr – a minőségügyes szerszámosládája

Az esemény időpontja: 2022.06.08.

A második negyedévi Quality Fresh! találkozónknak a Győri Lean Coffee fórum ad helyszínt. A lean szemlélet, a minőségirányítási rendszerek és az EFQM üzleti modell fókuszában is a vevő, a vevői igények minél magasabb szintű kielégítése a cél, melynek eléréséhez számtalan minőségügyi eszközt, módszert használunk. Június 8.-án azon dolgozunk majd a résztvevőkkel, hogy összegyűjtsük a különböző irányítási, vezetési szemléletek (lean, minőségirányítási rendszerek, EFQM) kapcsán alkalmazott módszertanokat és eszközöket és harmonizáljuk minőségügyi szerszámosládánk. Terveink szerint World Café meeting struktúrával dolgozunk, ahol lesz tere a tudásmegosztásnak, egymástól tanulásnak!
A Quality Fresh! fórum egy könnyed hangvételű, a szakmában jártas régi és új kollégáknak címzett találkozó a minőség aktuális kérdéseivel és témáival. 2020-ban az online térben indítottuk, az idei évtől negyedévente a személyes térben rendezzük meg felváltva a négy Lean Coffee helyszínen. Júniusban találkozzunk Győrben – hisz a lean és a minőségügy kéz a kézben jár!

Az esemény látogatása Leannovation Egyesületi tagsággal díjmentes. Részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Ha először jársz nálunk, a hozzájárulás: 2500 ft/fő, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Várunk mindenkit!