Quality Fresh! Könyvtársarok – Szemléletváltás és ami mögötte van..

Az esemény időpontja: 2021.03.18.

…Egyedül a dzsungelben vagyunk képesek fejlődni. A jól kiszámítható, biztonságos életünkben sokszor egyhelyben járunk, mi több, toporgunk. Céljaink eléréséhez azonban olykor ki kell törnünk a biztonságos kuckónkból és a korlátainkon túli bizonytalan dzsungelbe kell mennünk. Van kinek könnyen, van kinek egyáltalán nem megy.. Beszélgessünk és tanuljunk Carol Dweck könyvéből, gondoljuk át együtt, miért lehetünk sikeresebbek a rögzült helyett a fejlődési szemléletmóddal!

A Quality Fresh! fórum keretében elindítjuk „Könyvtársarok” programunk, ahol egy-egy könyv feldolgozásával, bemutatásával szeretnénk a közös gondolkodást és az egyéni fejlődést támogatni. Csatlakozz szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Program

Az esemény dátuma: 2021.03.18.  18:00-19:15 óra

A webinár témája: Szemléletváltás és ami mögötte van – beszélgetés Carol Dweck könyve kapcsán.

Mindenki képes fejlődni

Ezt állítja ugyanis Carol Dweck a Stanford professzora,  aki életének jelentős részét töltötte annak kutatásával, hogy miért lesz valaki sikeres, míg más nem. Tanulmányai azt bizonyítják, hogy minden attól függ, miképpen látjuk és éljük meg az életünket. Minden viselkedés mögött kétféle szemlélet figyelhető meg:  a fejlődési és rögzült szemléletmód mintái. Aki rögzülten közelít, az fél az új dolgoktól, elbizonytalanítják az akadályok, nem tanul a hibákból, mások sikereire irigykedik. A fejlődő szemlélettel élők viszont szeretik a kihívásokat, mert általuk fejlődhetnek, új dolgokban tesztelhetik magukat,  tanulnak a kudarcokból, fejlődnek a kritikáktól, mások sikerei tovább inspirálják őket. Hogy Te melyik oldalon vagy az egyes helyzetekben? Nagyban meghatározhatja például, hogy felnőtté válásod során milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedtől…bárhogy is legyen, a jó hír az, hogy bármikor képesek vagyunk a szemléletváltásra, hiszen képesek vagyunk fejlődni!

A Quality Fresh! márciusi webinár találkozóján meghívott vendégünk Tar Judit minőség szakember /Quality&Lean coach, aki fejlődéspszichologiai tanulmányokkal, valamint könyvtárosi jártassággal is rendelkezik – tehát irány a könyvespolc, várunk egy inspiráló beszélgetésre, véleménycserére! Csatlakozás a Meetup oldalunkon vagy a linken történő jelentkezéssel.

A minél tartalmasabb beszélgetéshez ismerkedjetek kicsit a könyvvel a találkozóig!

Elérhető anyagok a youtube-on: animalt könyvismeretető  illetve letölthető a hangoskönyv

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.