Quality Fresh! – Megnyertük…Az út a Nemzeti Kiválóság Díjhoz

Az esemény időpontja: 2022.02.02.

2021. november 22-én átadták a Nemzeti Kiválóság Díjakat. A Díj célja a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése. A február első szerdáján a minőségügy ernyője alatt létrehozott Quality Fresh! fórumon Macher Judit ismertetésével járjuk körül ennek a díjnak a tartalmát, az utat ami a Macher Zrt.-t a díj megnyeréséhez vezette. Segítségünkre lesz a Díj két Kiválósági Nagykövete, Becskeházi-Tar Judit és Stasztny Péter is, akik a kérdéseink megválaszolásán túl, akár el is indítanak minket a díjhoz vezető úton!
Ha a szervezeted részt venne egy ilyen megmérettetésben, vagy csak érdeklődsz a Díj iránt, ott a helyed a február 2.-án a Quality Fresh! fórumon:-)
A Quality Fresh! fórum egy könnyed hangvételű, a szakmában jártas régi és új kollégáknak címzett fórum a minőség aktuális kérdéseivel és témáival. 2020-ban az online térben indítottuk, és az idei évben a személyes térben is örömmel látjuk az érdeklődőket. A találkozónak a Budapest Lean Coffee fórum ad helyet – hisz a lean és a kiválóság kéz a kézben jár!

A Quality Fresh! fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Regisztráció és további információ a Meetup- felületén.

Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület