Lean Intro – az alapok

A képzés időpontja: 2022.03.18.

Találkoztál már a lean fogalmával, de még nem  áll össze a teljes kép?  Keresed a választ, miért is  jó a szervezetnek,  Neked, mennyiben érinti az eddigi működést és mi kell a változtatáshoz?  A „Lean intro” képzésünk segít megtalálni a válaszokat, megérteni, mi a lean szemlélet célja, milyen kultúra és eszközrendszer szükséges a megvalósításához – mi az amitől ipartól a bankszektorig, az egészségügytől a szoftverfejlesztésig egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Az 1 napos játékos elemekkel és szimulációs gyakorlatokkal felépíttet képzés  megértést ad a résztvevőknek  a lean szemlélet alapjairól,  a szervezeten belüli közös tanulási folyamat állomásairól és eszközeiről, inspirációt a lean utazáson való elinduláshoz.

A képzés programja

  • Vevőközpontúság
  • Egyszer volt -hol nem volt: kezdetek
  • Mi a lean és mi nem a lean?
  • Az érték fogalma
  • Lean működési stratégia (irányelvek, módszerek, eszközök)
  • Gyártósori gyakorlat és szimulációk a tanultak alkalmazásával

A képzési módszer

A képzés játékos elemekkel vegyített, saját élményen alapuló tudásátadásra épít, melynek részét képezik szimulációs gyakorlatok, csoportmunka, egyéni visszajelzések is.

A képzés eredményességét a résztvevői feladatok teljesítésével mérjük, a résztvevők ennek alapján a a Leannovation Training Center által kiállított részvételi igazolást kapnak.

Résztvevők

A képzés célcsoportja  minden lean iránt érdeklő – legyen outsider vagy  a lean transzformációs folyamatokba aktívan becsatlakozó résztvevő. Örömmel látjuk a  társterületek képviselőit, a döntéshozatalban és a lean szemlélet meggyökereztetésében elengedhetetlen vezetői réteg  képviseletét –  cél a közös nyelv és megértés által  az egészséges együttműködés alapjainak rögzítése.

Optimális résztvevői létszám: 8-12 fő.

Helyszín

A képzés helyszíne tantermi napokon a  Leannovation Training Center. A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. A Leannovation könyvtárban minden ajánlott szakmai irodalom megtalálható.

A képzés oktatói

Pető Sándor –  lean, TPS Grade 4 tanácsadó, autóipari szakértő

Váthy Edit – lean és minőségmenedzsment szakértő, Coach

A képzés díja

60 000 Ft + ÁFA (76 200 Ft bruttó)

Azonos vállalattól érkező több résztvevő esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

48 000 Ft +ÁFA ( 60 960 Ft bruttó)  –  Leannovation Egyesületi tagsággal 20% kedvezmény.

Egyesületünkről ezen linken talál információkat:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Jelentkezés

A képzés időpontja: 2022.03.18.

Jelentkezési határidő: 2022. 03. 04.

Érdeklődés és jelentkezés az info@leannovation.hu címen vagy a lenti űrlapon.

A képzés igényelhető belső vállalati  képzésként is-  tematika ezesetben a  a résztvevők iparági, piaci sajátosságaihoz igazítva.

Számlázási adatok

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a Leannovation Egyesület és a Leannovation Solutions Kft. weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a Leannovation Egyesület és a Leannovation Solutions Kft. az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: info@leannovation.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a Leannovation Solutions Kft. bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a Leannovation Solutions Kft. a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt két héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 7 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.