Lean Intro – az alapok

Találkoztál már a lean fogalmával, de még nem  áll össze a teljes kép?  Keresed a választ, miért is  jó a szervezetnek,  Neked, mennyiben érinti az eddigi működést és mi kell a változtatáshoz?  A “Lean intro” képzésünk segít megtalálni a válaszokat, megérteni, mi a lean szemlélet célja, milyen kultúra és eszközrendszer szükséges a megvalósításához – mi az amitől ipartól a bankszektorig, az egészségügytől a szoftverfejlesztésig egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Az 1 napos játékos elemekkel és szimulációs gyakorlatokkal felépíttet képzés  megértést ad a résztvevőknek  a lean szemlélet alapjairól,  a szervezeten belüli közös tanulási folyamat állomásairól és eszközeiről, inspirációt a lean utazáson való elinduláshoz.

A képzés programja

  • Vevőközpontúság
  • Egyszer volt -hol nem volt: kezdetek
  • Mi a lean és mi nem a lean?
  • Az érték fogalma
  • Lean működési stratégia (irányelvek, módszerek, eszközök)

A képzési módszer

A képzés játékos elemekkel vegyített, saját élményen alapuló tudásátadásra épít, melynek részét képezik szimulációs gyakorlatok, csoportmunka, egyéni visszajelzések is.

 

Résztvevők

A képzés célcsoportja  minden lean iránt érdeklő – legyen outsider vagy  a lean transzformációs folyamatokba aktívan becsatlakozó résztvevő. Örömmel látjuk a  társterületek képviselőit, a döntéshozatalban és a lean szemlélet meggyökereztetésében elengedhetetlen vezetői réteg  képviseletét –  cél a közös nyelv és megértés által  az egészséges együttműködés alapjainak rögzítése.

Optimális résztvevői létszám: 8-12 fő.

 

Jelentkezés

A képzés helyszíne  a Leannovation Tréning Center. A bemutató teremben vizuális tudástár, a  laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését.

Árajánlatkérés, bővebb információ az alábbi elérhetőségeken: edit.vathy@parls.hu +36 30 4353376