Leannovation képzési program

Mi, a  Leannovation csapatában elhivatottak vagyunk a lean mellett – munkánk mellett szenvedélyünk és azt valljuk, hogy oktatni is csak így érdemes…Összefésülve tudásunk, tapasztalatunk és oktatói stílusunk, egy olyan gyakorlatközpontú képzési programot állítottunk össze amely erősíti a lean szemlélet szerinti vezetést és elköteleződést,  saját élményen, tapasztalati tudáson nyugvó szakmai magabiztosságot ad a résztvevőknek. Alapul a saját tanulási folyamatunkat és a “japán mintát” vettük!

A havi 2 alkalmas, 5 hónapos, komplex Leannovation program a lean szakmai tudás mellett megerősített vezetői eszköztárral segíti a  lean szemlélet mellett elkötelezett mérnököket, vezetőket, akik az emberközpontú, értékeken alapuló szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hisznek.

Program leírása

Leannovation képzési program – 13 nap – 2019. február -2019.június

Témakör Modul azonosító
Lean intro Modul1
Lásd, vedd észre, értsd meg!
Transzparens folyamatok- felszínre hozott problémák Modul2
Beépített minőség
Az Áramlás megvalósítása Modul3
A vezetők standardizált munkája
A lean szervezet, a lean szemléletű vezető Modul4
A kaizen titka – a folyamatos fejlesztés kultúrája
Problémamegoldó szervezet Modul5
Termelékenység menedzsment – gépek a hatékonyság szolgálatában
Lean transzformációs stratégia Modul 6
Lean a gyárkapun túl

A képzési módszer

A programban megcélzott vegyes tanulási modell:

  • Valamennyi képzési modul péntek- szombati elfoglaltsággal jár, melyből több nap külső, vállalati helyszínen zajlik.
  • a tantermi oktatásokat műhelymunkákkal, szimulációkkal, különböző játékosítási elemekkel vegyítjük
  • a vállalatokhoz kihelyezett képzéseket csoportfeladatokkal, facilitálási gyakorlatokkal, projekt prezentációkkal erősítjük,
  • az egyéni fejlődés követését és a személyes projektek eredményes végrehajtását házi feladatokkal, csoportos tapasztalat megosztással, egyéni coaching beszélgetésekkel, mentorálással támogatjuk.

A képzési folyamat teljes időtartama 5 hónap, a program egy a résztvevő által választott vállalati probléma feldolgozásával (projektprezentáció) és írásos vizsgával zárul. A program sikeres elvégzését tanúsítvánnyal igazoljuk, melyet egyetemi együttműködő partnereink is véleményeznek. A tanúsítás azt igazolja, hogy a résztvevő elvégezte a képzési programot, érti a lean menedzsment szemléletét és működését, a szükséges humán menedzsment kompetenciák birtokában képes a megfelelő módszereket és eszközöket a kitűzött cél szolgálatába állítani, ezáltal a vállalati folyamatok működését javítani. A lean szemlélet alkalmazásának képességét a végrehajtott projekt által elért eredmények alapján tanúsítjuk.

A képzést sikeresen elvégzők közül a legkiemelkedőbb vizsgaanyagot bemutató résztvevőt  a Leannovation a japán AOTS által szervezett TPS Grade 4 fokozatú képzésre javasolja, térítve az 1 hetes japán képzés költségeit.

Résztvevők

A programot a lean szemlélet mellett elkötelezett mérnököknek, vezetőknek ajánljuk, akik az emberközpontú, értékeken alapuló szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hisznek. Szívesen látjuk azon a csatlakozókat, akik új hivatást, szenvedélyt szeretnének a szervezetbe vinni, vagy a meglévő tudást és tapasztalatot szeretnék elmélyíteni, innovatív, új szemléletből megélni.

Helyszín

A képzés helyszíne tantermi napokon a  Leannovation Tréning Center. A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. A vállalati genba gyakorlatoknak az autóiparban és más gyártói szektorban tevékenykedő partnereink biztosítanak helyszínt.

A képzés oktatói

Pető Sándor –  TPS Grade 4 tanácsadó

Váthy Edit – Lean és minőségmenedzsment tanácsadó, Coach

Vendégelőadóink a vállalati kommunikáció, szervezetfejlesztés, ipari automatizálás témában a szakma szakértői.

A képzés díja

560 000 Ft + ÁFA (711 200 Ft)

Azonos vállalattól érkező több résztvevő esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Részletfizetési lehetőség igénybe vehető.

Jelentkezés

Jelentkezés az info@leannovation.hu címen. A jelentkezőkkel előzetesen rövid szakmai beszélgetést folytatunk.

Várjuk a közös tanulást!