Lean Intro – LeanGate

A képzés időpontja: 2020.02.21.

Találkoztál már a lean fogalmával, de még nem  áll össze a teljes kép?  Keresed a választ, miért is  jó a szervezetnek,  Neked, mennyiben érinti az eddigi működést és mi kell a változtatáshoz?  A „Lean intro” képzésünk segít megtalálni a válaszokat, megérteni, mi a lean szemlélet célja, milyen kultúra és eszközrendszer szükséges a megvalósításához – mi az amitől ipartól a bankszektorig, az egészségügytől a szoftverfejlesztésig egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Az 1 napos játékos elemekkel és szimulációs gyakorlatokkal felépíttet képzés  megértést ad a résztvevőknek  a lean szemlélet alapjairól,  a szervezeten belüli közös tanulási folyamat állomásairól és eszközeiről, inspirációt a lean utazáson való elinduláshoz. És garantáltan elindulsz, mert a képzés végén a megszerzett tudás ellenőrzését a Leannovation LeanGate játékpályán tesztelheted. A szabadulószobák logikája alapján felépített  csapatjáték teljesítéséhez  már szükséges egy alap lean tudás, amit a képzés biztosít. Ehhez van egy izgalmas háttérsztori, a csapat által elérendő cél, melyet logikai, matematikai és ügyességi feladványok mellett jópár lean tudáson alapuló fejtörő megoldásával lehet elérni. Ha ezen végigmész, már el is indultál a lean útján!

A képzés programja

  • Vevőközpontúság
  • Egyszer volt -hol nem volt: kezdetek
  • Mi a lean és mi nem a lean?
  • Az érték fogalma
  • Lean működési stratégia (irányelvek, módszerek, eszközök)
  • Gyártósori gyakorlat és szimulációk a tanultak alkalmazásával

A képzési módszer

A képzés játékos elemekkel vegyített, saját élményen alapuló tudásátadásra épít, melynek részét képezik szimulációs gyakorlatok, csoportmunka, egyéni visszajelzések is.

A képzés eredményességét a résztvevői feladatok teljesítésével mérjük, a résztvevők ennek alapján a a Leannovation Training Center által kiállított részvételi igazolást kapnak.

Résztvevők

A képzés célcsoportja  minden lean iránt érdeklő – legyen outsider vagy  a lean transzformációs folyamatokba aktívan becsatlakozó résztvevő. Örömmel látjuk a  társterületek képviselőit, a döntéshozatalban és a lean szemlélet meggyökereztetésében elengedhetetlen vezetői réteg  képviseletét –  cél a közös nyelv és megértés által  az egészséges együttműködés alapjainak rögzítése.

Optimális résztvevői létszám: 8-12 fő.

Helyszín

A képzés helyszíne tantermi napokon a  Leannovation Training Center. A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. A Leannovation könyvtárban minden ajánlott szakmai irodalom megtalálható.

A képzés oktatói

Pető Sándor –  lean, TPS Grade 4 tanácsadó, autóipari szakértő

Váthy Edit – lean és minőségmenedzsment szakértő, Coach

A képzés díja

60 000 Ft + ÁFA (76 200 Ft bruttó)

Azonos vállalattól érkező több résztvevő esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezés

Érdeklődés és jelentkezés az info@leannovation.hu címen.

A képzés igényelhető belső vállalati  képzésként is-  tematika ezesetben a  a résztvevők iparági, piaci sajátosságaihoz igazítva.