100. Lean Coffee!!! – Lean gyerekcipőben

Az esemény időpontja: 2021.10.06.

Október első szerdáján, a 100. Lean Coffee eseményünkön a nevelés/oktatás genba-ját járjuk körbe. Vendégeinkkel az óvodában, iskolákban gazdagon felfedezhető – kommunikációt és együttműködést segítő – (lean?) eszközökről és gyakorlatokról beszélgetünk. Mert bizony sok ponton kapcsolódik a lean szemléletre…

Hisszük, hogy már gyermekkorban jelen van az életünkben a lean, még ha kisgyermekként nem is tudjuk hogy mit is takar ez. Az ovi a vizualizáció, a sztenderdek és 5S igazi tárháza leanes szemmel…olvasni sem tudó apróságokat játékosan rábírni az együttműködésre, a napirend betartására, tanítani és fejleszteni őket úgy, hogy minden percét élvezzék…Aztán ahogy kilépünk az óvodából, iskolából ez a tudásunk valahogyan megkopik és felnőttként kell ismét rácsodálkoznunk, ha egyáltalán találkozunk vele. Az októberi BLC-n vendégeinkkel – akik óvodákban, iskolákban töltik hétköznapjaikat – körbejárjuk, hogy mik is azok a lean alapelvek, eszközök, amelyekkel már gyermekkorban megismerkedünk. Gondolkodjunk együtt arról, hogy vigyük ezeket „haza”, a mindennapokba és hogy tanítsuk tudatosabban számukra!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.

Találkozzunk a Kecskemét Lean Coffee fórumon!

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület