Lean Coffee Szeptember – 4 helyszínen!

Az esemény időpontja: 2021.09.14.

Örömmel tudatjuk, hogy valamennyi Lean Coffee találkozónkat személyes jelenléttel tervezzük ebben a hónapban. A témákban és helyszínekben is változatos rendezvényekre a Meetup felületen lehet csatlakozni.

  • Az őszi Lean Coffee sorozatot a hónap első estéjén a BUDAPEST Lean Coffee fórummal nyitjuk, ahol témánk a megoldásfókuszú coaching és a felszabadító technikák. Az este meghívott előadói Osztadal-Szederjei Ákos és Török Tímea lesznek. Jelentkezés ITT.
  • A hónap második keddjén, szeptember 14. Kecskeméten találkozunk a KECSKEMÉT Lean Coffee közösségével, az este bevezető témája a változásmenedzsment témakörét boncolgatja: Mindig így szoktuk csinálni! címmel. Jelentkezés az eseményre ITT.
  • A hónap második szerdáján, szeptember 15.-én a Széchenyi István Egyetemmel együttműködésben útjára indítjuk a GYŐR Lean Coffee fórumot. Az első alkalommal bemutatkozunk, megmutatjuk működésünket és egy kis ízelítőt is adunk a lean elveiből.. mindezt játékos, könnyed hangulatban! Jelentkezés az eseményre ITT.
  • Debrecenben a hónap 3. csütörtökén, 23.-án találkozhatnak a tanulásra, tapasztalat megosztásra nyitott szakemberek. A DEBRECEN Lean Coffee Eseménykiírás hamarosan a Meetup felületén!

Az események Leannovation Egyesületi tagsággal díjmentesen látogathatók, csatlakozás ITT. Várunk minden érdeklődőt!