5S_Home – Szelektálj és adományozz!

Az esemény időpontja: 2019.12.13.

Gyakorlod az otthonodban az 5S szemléletét? Most segíthetsz is vele!

Kinőtt gyermekruhák, már nem használt játékok, színezők, felesleges ceruzák….sok esetben ott lapulnak a szekrényekben, foglalva a helyet és fokozva a káoszt az épp aktuálisan szükséges holmik elhelyezésénél.
A Leannovation csapata úgy döntött, hogy karácsony előtt adománygyűjtést szervez arra rászoruló gyerekenek, intézménynek. Így kerültünk kapcsolatba a „Hajléktalan ovi”-ként emlegetett 8. kerületi (Dankó utca 11) intézménnyel. Az odajáró kicsik nem hajléktalanok, „csak” mélyszegénységben élő/rászoruló gyerekek. Nagy szükségük lenne 3-6 éves korosztálynak való:
– ruhákra,
– cipőkre,
– játékra,
– fejlesztő eszközökre (ceruza, kifestő stb.),
– tartós élelmiszerre.
A gyerekek részére cipősdoboz ajándékcsomagokat juttatnánk el, nem és korosztály megjelöléssel. Az ovi mellett működik egy hajléktalan szálló is, ahova
-felnőtt ruhákat,
-cipőket
-pipere cikkekket várnak.
Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez és örömet szerezhetünk az intézmény lakóinak. Remek lehetőség a gyermekek bevonására, szemléletformálásra is…

Csomag tartalma:

Ha eldöntötted, hogy szeretnél csatlakozni a gyűjtéshez, kérünk, hogy  az  ajándékcsomagokat az alábbi szempontok szerint állítsd össze:

  • Gyermek neme és életkora: Az összeállításnál legyen szempont, hogy kisfiúnak vagy kislánynak küldöd-e a csomagot. Az oviban 3-4-5-6 éves életkorú gyermekek járnak, kérünk így csomagolj.
  • Tartalom: Minden kis dobozba kerüljön játék, könyv, ruhanemű. Ha ruhaneműből többet adnál, bármely egyéb csomagolásban is év és nem megjelöléssel várjuk.
  • Csomagolás: Karácsony előtt adjuk át, így ennek megfelelően „díszítsd” a csomagot.  Cipősdoboz, kisebb  karton a legideálisabb. Fontos, hogy  kívülról egy kis cimkével legyen ellátva az ajándékozandó  gyermek nemének és életkorának felírásával.

Leadási pontok és információk

A csomagokat több budapesti helyszínen is leadhatod, ill. folyamatosan keressük a vidéki helyszínek lehetőségét.  A felsorolásban az eddig fix helyek vannak listázva. Amennyiben kitöltöd a kapcsolati űrlapon a „Preferált leadási hely” részt, kapcsolatfelvétel után egyeztetjük a felvétel / leadás pontos idejét és helyét.

  • Budakalász – Leannovation Training Center, 2011 Budakalász József A. u.75
  • Budapest -Budapest Lean Coffee rendezvényei, 1036 Bokor u. 15-17
  • Debrecen – Debrecen  Lean Coffee rendezvényei
  • Vác, Vácduka
  • Újpest

Várjuk a jelentkezéseket és az adományokat!

Adományozói adatok

Adományozott tárgyak

Adományozásommal hozzájárulok, hogy az általam összeállított csomagokat a ParLS Kft. és a Leannovation jótékonysági célra elajándékozza az általa kiválasztott intézményeknek.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!