fbpx

Excellent Books Meetup – 2 Second Lean könyvbemutató

Az esemény időpontja: 2019.12.11.

2019.12.11 –  Excellent Books Meetup

Az Excellent Books Meetup sorozat 2019 őszén indult útjára. A rendezvény célja, hogy havi rendszerességgel 1-1 könyv kapcsán különböző menedzsment témákban közös tanulás és véleménycsere jöjjön létre az érdeklődők között. A Meetup szervezőjének, Szabó Kálmánnak a meghívására mi is örömmel mondtunk igent! Paul Akers: 2 Second Lean című könyvét szakemberként, fordítóként is nagyon szeretjük. Terjesztjük, tanítjuk és fontosnak tartjuk, hogy minél többen megismerjék: azok is akiknek már sajátja a lean szemlélet és azok is akik még nem találkoztak vele.  A Leannovation csapata által megvalósult magyar fordítás a Lean on the Beach konferenciánkon jelent meg júliusban.  Az azóta eltelt hónapok alatt gyűltek a tapasztalatok a könyvben leírt módszer alkalmazhatóságával, a szemlélet “átragasztásával” kapcsolatban. Annyit elárulhatunk, hogy csupa pozitív –  a részletekről, a szerzőről beszélgessünk december 11.-én!

Jelentkezés az Excellent Books Meetup csoportban:

Paul A. Akers: 2 Second Lean

Wednesday, Dec 11, 2019, 6:00 PM

Albertfalva u. 3
Albertfalva u. 3 Budapest, HU

7 Members Went

Paul Akers 2 Second Lean című könyve hihetetlenül inspiráló és gondolatébresztő – annak is, aki most ismerkedik a lean megközelítéssel és annak is aki már szakértője. Paul komplikált szakzsargonok helyett meglehetősen leegyszerűsítette a leant: Könnyed, egyszerű, vicces módot talált a szervezetek fejlesztésére, a lean kultúra szerinti működés irány…

Check out this Meetup →

 

A 2 Second Lean könyv magyar fordítása letölthető oldalunkról: 2ndLean_Hu_07-01_low

Előadók

Számlázási adatok

Résztvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a ParLS Kft. bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a ParLS Kft. a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt két héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 7 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.