Budapest Lean Coffee – Benchmark a gyakorlatban!

Az esemény időpontja: 2024.01.10.

Tudatos benchmark tevékenységek folytatása és a jó gyakorlatok megosztása valamennyi szervezet számára egy fontos tanulási forma, fejődési lehetőség lehet. A benchmarking nem más, mint a bevált, másoknál működő gyakorlatok felkutatása és megvalósítása saját szervezeten belül. Hogyan érdemes ezt a tanulási, fejlesztési lehetőséget struktúráltan, tervezetten tenni szervezeti szinten? Milyen lehetőségekkel/forrásokkal érdemes tervezni és hogyan biztosítsuk, hogy a más szervezetnél látott működő (és számunkra fontos) gyakorlatok implementálásra is kerüljenek?
A beszélgetés során jó gyakorlatokat keresünk a szervezeti szintű benchmark folyamatokra, ehhez vállalati szakembereket is megszólítunk. A Leannovation Egyesület a Lean Tourismo látogatások keretében évi 10-12 vállalat szakmai látogatásával erősíti a jó gyakorlatok megismerését, az egymástól tanulás ösztönzését. Az este során örömmel fogadjuk azokat a megvalósított fejlesztési beszámolókat, melyeket a 2023-as évben tett Lean Tourismo/Lean Coffee látogatások inspiráltak!
A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, hozd el a témád/tapasztalatod és oszd meg a csapattal!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.

Találkozzunk a Leannovation Training Centerben!

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület