Leannovation Lean Coffee Programnaptár_2024_Q1_Q2

Az esemény időpontja: 2024.06.05.

Legaktívabb szakmai fórumunk, a Lean Coffee rendezvények első féléves programterve véglegesedett. A következő hónapok gazdagok lesznek céglátogatásokban, érdekes előadásokban , egymástól tanulásban. Meglátogatunk lean szemléletben, minőségügyi kiválóságban élen járó szervezetek éppúgy, mint a lean transzformációban az út elején járó, de tanulságos tapasztalatokkal bíró cégeket is. Warm up témáinkon mind a gyártás, mind a szolgáltatások és egyéb támogató területek részéről hozunk előadókat és a lean megértést mélyítő tudásmegosztó témák is lesznek. Tartsatok velünk idén is!

Meetup – regisztrációs és kommunikációs felület

A programok kiírása a megszokott módon a Meetup felületen történik, az események előtt 2-3 héttel. Regisztrációkat kizárólag a Meetup felületen tudjuk  követni és elfogadni így kérjük, hogy érdeklődés esetén időben jelentkezzetek. Amennyiben a jelentkező a programra mégsem tud csatlakozni, kérjük lemondással jelezni a Meetup felületen. A pontos létszámtervezés a catering és az egyéb szervezési feladatok miatt nagyon fontos számunkra, köszönjük ha ezt a Meetup frissítéssel minden tagunk támogatja.

A Meetup rendszeresen küld információkat, szervezési információkat is itt kommunikáljuk.

A Lean Tourismo események (kihelyezett, vállalatnál szervezett Lean Coffee vagy céglátogatás) létszámkerete limitált,  jellemzően 15 fővel tervezett. Az egyes eseményre érvényes pontos információk a Meetup kiírásában részletezettek. Céglátogatási programjaink kizárólag már tagsággal rendelkezők számára nyitottak, vendéget vállalati tagjaink hozhatnak.

A programmal kapcsolatban a változtatás jogát az egyesület fenntartja, azt a Meetup esemény kiírásokban kommunikálja.

Csatlakozás, egyesületi tagság

Lean Coffee eseményeink Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, 4 városban, tagsági jogviszonnyal díjmentesen.
Az egyesülethez való csatlakozás további előnyeit és feltételei ITT olvashatók.

Találkozzunk közösségi eseményeinken, ugorj be egy kávéra!

Leannovation Egyesület – elnökség