Budapest Lean Coffee – Mit tanulhatunk az autóipartól?

Az esemény időpontja: 2024.02.07.

Az autóipar születése óta eltelt egy évszázad (Henry Ford gyárak, Detroit). Bár az autó alapjaiban változatlan maradt (4 kerék, funkciók, alkatrészek ) az azt előállító technológia, a gyártási módszertanok, vezetői szemlélet és a gazdasági igények óriásit változtak.
A piac kiélezett, az ügyfélközpontúság, a vevői értékre optimalizálás eszközrendszere a TPS szemlélet megismerésével minden beszállítói láncba beépítésre került. A minőség, a biztonság, határidőtartás és költséghatékonyság biztosítása érdekében az autóipar meghatározó a lean, minőségügyi módszertanok kidolgozásában és működtetésében éppúgy mint a logisztika, automatizálás, AI témákban. Gyakran halljuk „hagyományos” termelési környezetben, hogy ez nem autóipar, ez itt nem működik! Nem ritkán konkrét ellenállás mutatkozik vezetői részről ezen iparágtól való tanulásra.

Az este során arra keressük a választ, mi az amit szervezeti mérettől, termék portfóliótól, technológiától függetlenül érdemes eltanulni a struktúrált rendszereket működtető autóipari szereplőktől.
A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, hozd el a témád/tapasztalatod és oszd meg a csapattal!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.