Kecskemét Lean Coffee – AI, mesterséges intelligencia

Az esemény időpontja: 2024.02.13.

AI – és lean? Februári Kecskemét Lean Coffee találkozónkon a mesterséges intelligencia várható hatását fogjuk megvizsgálni a lean gyártás szemszögéből, Bencze Irén kalauzolásával. Betekintünk a mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségeibe olyan lean gyakorlatok esetén mint például a prediktív karbantartás, a minőség-ellenőrzés és az ellátási lánc optimalizálása. A mesterséges intelligencia alapjainak és típusainak bemutatása mellett, Irén a sikeres alkalmazáshoz szükséges jó gyakorlatokra, potenciális buktatókra és etikai megfontolásokra is kitér. A találkozó kiváló lehetőséget nyújt a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kérdések megbeszélésére és lean innovációra való alkalmazásának mérlegelésére.

A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, hozd el a témád/tapasztalatod és oszd meg a csapattal!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.