Budapest Lean Coffee-Rolls-Royce Magyarország látogatás

Az esemény időpontja: 2023.05.02.

Ha Rolls-Royce, akkor sokan elegáns, méregdrága autókra asszociálnak, azonban a több mint százéves múltú vállalat légiiparral is foglalkozó üzletága 1973 óta külön vállalat. Kevesen tudják, hogy a repülőgépeket is szó szerint ők hajtják, azt talán még kevesebben hogy ebben magyar mérnökök is oroszlánrészt vállalnak Budapestről!
2023. május 2.-án a Budapest Lean Coffee közösségével a Rolls-Royce Hungary Kft.-hez látogatunk, ahol lehetőségünk lesz

  • betekintést kapni a jövő elektromos megoldásaiba, az itt folyó fejlesztési munkába,
  • megértést kapni a légiiparba történő (jövőbeni) gyártás kihívásairól, koncepciójáról
  • ízelítőt venni az iparág feszes minőségbiztosítási rendszeréről.

A Rolls-Royce Magyarország 2019 októberében kezdte meg működését. Kompetenciáik közé tartozik újszerű elektromos eszközök, motorok és generátorok, inverterek, vezérlők, energiatároló berendezések és energiaelosztó rendszerek (EPDS) létrehozása, ingázó repülőgépek, városi légi közlekedés járművei, valamint segédüzemi áramellátó berendezések számára. Gyertek el és ismerjük meg együtt ezt a fiatal és dinamikusan fejlődő mérnöki szervezetet! Érdeklődők itt olvashatnak a cégről: rolls-royce.com/magyarorszag
Az eseményre történő regisztráció a Meetup oldalunkon történik. Az esemény létszámkorlátos, és kizárólag Leannovation Egyesületi tagsággal látogatható. Vállalati tagjainktól max. 2 fő regisztrációját tudjuk elfogadni. (Részletek, csatlakozás:ITT)
Az eseményen képfelvétel készül.
Várunk mindenkit!