Debrecen Lean Coffee – A problémamegoldás módszerei és gyakorlata

Az esemény időpontja: 2023.11.23.

November a MINŐSÉG hónapja – ennek megfelelően a Debrecen Lean Coffee témája is ehhez kapcsolódva került kiválasztásra. Az este témája a Problémamegoldás. Egy örökzöld, mellyel munkahelyen és magánéletben is folyamatosan találkozunk. A problémamegoldás az egyik legalapvetőbb emberi tevékenységünk, melyet elég hamar elkezdjük tanulni a felnövekedésünk során és napi szinten gyakorlunk.
Ha szervezeti szinten nézzük a problémamegoldó képességet, meghatározó minden fejlődni vágyó vállalat számára – sok esetben a fennmaradás, a versenyképesség záloga. Az a szervezet, amely csak szórványosan rendelkezik problémamegoldó képességgel, hosszú távon küszködni fog. Az a szervezet, amely hadseregnyi problémamegoldóval büszkélkedhet, sokkal alkalmasabb a nehézségek leküzdésére…De milyen problémákra, milyen módszerekkel és milyen erőforrások bevonásával lehet hathatósan reagálni? Hogyan alakítható szervezeti szinten a problémamegoldó kultúra? Ezt a témát járjuk körbe a DLC csapatával – minden behozott tapasztalat, jó gyakorlat gazdagíthatja az estét! Várjuk a téma iránt érdeklődőket , csatlakozzatok a minőséghónap eseményéhez!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.

Találkozzunk a Debrecen HUB-ban, várunk szeretettel!

Leannovation Egyesület