Győr Lean Coffee – Folyamattérkép, a MIR rendszer origója

Az esemény időpontja: 2023.11.15.

 November a MINŐSÉG hónapja, így a Győr Lean Coffee fórum is minőség jegyében választott témát.
A minőségirányítási rendszerek egyik alapdokumentuma a szervezet folyamatait és azok az egymással való kapcsolatait bemutató folyamattérkép. A dokumentum átgondolt elkészítése management feladat, hisz az ábra leképezi a szervezet működési modelljét és kinevezi a (hatékony) operatív működésért felelős folyamatgazdákat is. Mi a módszertana, hogy érdemes a folyamattérképezést végigvinni, mitől lesz egy száraz ISO dokumentum helyett a szervezet és a minőségirányítási rendszer kiindulópontja, origója?
Az este során beszélgetünk a folyamatszemléletű gondolkodás fontosságáról és közösen feldolgozzuk a (vevői, jogszabályi, iparági) elvárásokra építő és szervezet által működtetett folyamatokat ábrázoló folyamattérkép megközelítést. Várunk minden érdeklődőt – hisz a folyamatszemlélet egy egészséges szervezetben nem a minőségügyesek, hanem MINDENKI feladata!
A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, hozd el a témád/tapasztalatod és oszd meg a csapattal!

Egyesületi tagsággal az esemény látogatása díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az Egyesületbe ITT. Regisztráció és további információ az eseményről a Meetup-on.

Találkozzunk az SZE Menedzsment Campus-on!

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület