Desing Thinking – Budapest Lean Coffee

Az esemény időpontja: 2020.03.04.

Eladható a terméked, szolgáltatásod? Mérd fel egyszerűen! Emberi problémákon alapuló kreatív probléma megoldás.
Talán mindannyiunk számára ismert a frappáns Érték definició: „Az érték az, amiért az ügyfél fizet” A feladatunk az, hogy mindent ami a vevő számára nem termel értéket, megpróbáljuk csökkenteni/megszüntetni.
Viszont gyakran megfeledkezünk az első kérdésről, arról hogy termékünk valós felhasználók ,valós problémáira ad-e választ? A módszer amiről beszélgetni fogunk ebben segít.

A szokásos költség-haszon alapú megközelítés mellett megjelentek az ügyfelet mint embert középpontba állító módszertanok. Újra fókuszba kerül a valódi értékteremtés, amit kísérletezéssel, megfigyeléssel, és tényeken alapuló technikákkal támogatunk. Az emberközpontú kreatív tervezés remek kiegészítése lehet az agilis/lean működésnek, ami az innováció gyorsítását teszi lehetővé a folyamatosan változó környezetben.
A téma előadója Ladosinszki istván, aki szimulációkon keresztül mutatja be a módszert a résztvevőknek. Ha tanulnál, tapasztatot osztanál meg a témában csatlakozz közösségünkhöz! A warm-up téma után Lean Coffee meeting struktúra mentén folytatjuk a beszélgetést!

Jelentkezés a Meetup felületünkön, találkozzunk a március első szerdáján!

Design Thinking

Wednesday, Mar 4, 2020, 6:00 PM

Teide Cafe
Bokor u. 15-19 Budapest, al

18 Lean Coffee members Attending

Eladható a terméked, szolgáltatásod? Mérd fel egyszerűen! Emberi problémákon alapuló kreatív probléma megoldás. Talán mindannyiunk számára ismert a frappáns Érték definició: „Az érték az, amiért az ügyfél fizet” A feladatunk az, hogy mindent ami a vevő számára nem termel értéket, megpróbáljuk csökkenteni/megszüntetni. Viszont gyakran megfeledkezün…

Check out this Meetup →