fbpx

Leannovation TalenTED – légy konferencia előadó!

Az esemény időpontja: 2020.06.12.

A COVID-19 járvány miatt konferencián várhatóan az őszi időszakra kerül átütemezésre.  Az előadói jelentkezéseket ennek megfelelően június 12-ig meghosszabbítjuk! Várjuk a témákat, jelentkezéseket!

Az  ősszel  (2020. 07.01.-e helyett) megrendezésre kerülő Lean on the Beach konferenciánk programjában is szerepel majd több tanulságos gyakorlati workshop és kiváló, egyedi előadás. Legyen egyik a Tied!  Itt a lehetőség, hogy előadj a konferencia résztvevői előtt, megoszd és átadd gondolataid!

Ha van egy érdekes témád, gondolatod, tanulságos tapasztalatod, lépj fel a lean színpadára és varázsolj konferenciaélményt egy gondolatébresztő előadással!

Nézd meg Leannovation TalenTED felhívásunk, a jelentkezéseket a következő feltételekkel várjuk:

  • Téma: bármi lehet, aminek üzenete, jelentősége van a lean, agilitás, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés és további rokon területek iránt érdeklődők számára.
  • Formátum: személyes előadás, egy szál flipchart tábla és toll segítségével. Nincs projektor, nincs más segédeszköz, csak TE(D) és a témád!
  • Időtartam: 20 perc előadás és 5 perc kérdések megválaszolására.
  • Jelentkezés: az előadás címével, maximum fél oldalnyi vázlatos leírásával, az info@leannovation.hu email címen, június 12-ig.
  • Kiválasztás, döntés: a jelentkezések előszűrése után felkérjük a kiválasztott előadókat, hogy mutassák be előadásukat szakmai zsűrink előtt, majd a legjobbakat kiválasztva beillesztjük azokat a LOB konferencia programjába.
  • Jutalom, díjazás: Segítünk a felkészülésben, lehetőséget adunk megmutatni magad és akár továbbfejlődni szakmailag! Köszönetképp pedig egyedi tréning-csomagot, vagy egy különleges csapatépítő programot (Lean Gate-et ) is ajándékozunk Neked!

Veletek együtt azon dolgozunk, hogy az idei Lean on the Beach konferencián is tartalmas, innovatív és inspiráló gondolatok és előadók jussanak el közösségünkhöz. Jelentkezz és készüljünk együtt!

Korábbi konferenciáink összefoglalóját LOB 2019, LOB 2018 olvashatod.