Leannovation TalenTED – légy konferencia előadó!

Az esemény időpontja: 2020.07.31.

Lean on the Beach konferenciánk 2020.október 9.-én kerül megrendezésre.  Az előadói jelentkezéseket ennek megfelelően július 31-ig meghosszabbítjuk! Várjuk a témákat, jelentkezéseket!

A 2020.10.09.-én megrendezésre kerülő Lean on the Beach konferenciánk programjában is szerepel majd több tanulságos gyakorlati workshop és kiváló, egyedi előadás. Legyen egyik a Tied!  Itt a lehetőség, hogy előadj a konferencia résztvevői előtt, megoszd és átadd gondolataid!

Ha van egy érdekes témád, gondolatod, tanulságos tapasztalatod, lépj fel a lean színpadára és varázsolj konferenciaélményt egy gondolatébresztő előadással!

Nézd meg Leannovation TalenTED felhívásunk, a jelentkezéseket a következő feltételekkel várjuk:

  • Téma: bármi lehet, aminek üzenete, jelentősége van a lean, agilitás, minőségmenedzsment, szervezetfejlesztés és további rokon területek iránt érdeklődők számára.
  • Formátum: személyes előadás, egy szál flipchart tábla és toll segítségével –  csak TE(D) és a témád!
  • Időtartam: 20 perc előadás és 5 perc kérdések megválaszolására.
  • Jelentkezés: az előadás címével, maximum fél oldalnyi vázlatos leírásával, az info@leannovation.hu email címen, július 31-ig.
  • Kiválasztás, döntés: a jelentkezések előszűrése után felkérjük a kiválasztott előadókat, hogy mutassák be előadásukat szakmai zsűrink előtt, majd a legjobbakat kiválasztva beillesztjük azokat a LOB konferencia programjába.
  • Jutalom, díjazás: Segítünk a felkészülésben, lehetőséget adunk megmutatni magad és akár továbbfejlődni szakmailag! Köszönetképp pedig egyedi tréning-csomagot, vagy egy különleges csapatépítő programot (Lean Gate-et ) is ajándékozunk Neked!

Veletek együtt azon dolgozunk, hogy az idei Lean on the Beach konferencián is tartalmas, innovatív és inspiráló gondolatok és előadók jussanak el közösségünkhöz. Jelentkezz és készüljünk együtt!

Korábbi konferenciáink összefoglalóját itt LOB 2019, LOB 2018 olvashatod.