Győr Lean Coffee – A lean hullámvasút

Az esemény időpontja: 2022.04.13.

A lean transzformáció – ahogy már ez az elnevezés is mutatja – egy olyan folyamat, ami változások sorozatából áll. Új módszerek, eszközök, megoldások jelennek meg a szervezet működésében: a „rendezettség” szabványosításától (5S) kezdve, a termelő sorok fizikai (layout) átrendezésén keresztül, a napi villám-megbeszélések (daily management) bevezetéséig millió meg egy új dolgon kell átjutniuk a munkatársaknak a távlati célok felé haladva. Ezeket a változásokat sem elfogadni sem elfogadtatni nem egyszerű feladat. Olyan, mintha egy hullámvasúton utaznánk!
A bevezető témánk a változáskezelésről szól, a hullámhegyekkel és völgyekkel tarkított utazásnak a jellegzetes szakaszairól, és arról, hogyan lehet ezt az utasok számára (akik nem is feltétlenül akartak jegyet venni rá) megkönnyíteni… Kőrösi Zoltán, a Leannovation szervezetfejlesztési témafelelőse ad tippeket a lean változásmenedzsment kihívásainak kezeléséhez.

A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!

Most is a meetup-on kell jelentkeznetek: https://www.meetup.com/Budapest-Lean-Coffee-Meetup/events/284631562/

A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Részletek, csatlakozás:

https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk benneteket!