Kecskemét Lean Coffee – Látogatás a Berkemann Bt-nél

Az esemény időpontja: 2022.04.12.

A tavaszt egy szakmai kirándulással kezdjük KLC csapatával, ezúttal Kiskunfélegyházán, a Berkemann Bt. vendégségében találkozhatunk!
Az 1885-ben családi manufaktúraként indult vállalat különleges minőségű cipők gyártásával hívta fel magára a figyelmet, mára már a világ több mint negyven országában viselik a Berkemann modelljeit. Óriási dolog, hogy 1997 óta minden pár lábbeli Kiskunfélegyházán készül:-) A látogatás során a szakértői kalauzolást kapunk a cipőgyártás folyamatairól, kicsit belelátva annak szépségeibe és kihívásaiba. Lehetőségünk lesz megértést kapni a hagyományos kézi munka és a magasfokú automatizáltság együttműködéséről is és természetesen a működést támogató lean elvek alkalmazásáról, gyakorlatáról is.

A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét – leginkább a látottakra, hallottakra reflektáló témákkal.

A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Regisztráció és további információ a Meetup– felületén.

Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület