Kecskemét Lean Coffee – Ipar 4.0 a mindennapok genbáján

Az esemény időpontja: 2022.03.08.

Az ipar és annak működése napjainkban erőteljes átalakuláson megy át: az alapanyaghiány, az elmúlt (covid) időszakot jellemző ellátási zavarok, valamint a munkaerőhiány erős kihívások elé állítják a szektort. A digitalizáció úgy tűnik elkerülhetetlen. Az ipar 4.0 és az automatizálás óriási változásokat hozhat a közeljövőben mind a gazdaságban, mind a munkaerőpiacon. A változások hatásai sok-sok tényezőtől függenek, többek között a vállalatok felkészültsége és a munkavállalók hozzáállása is kulcsszerepet játszhatnak.

A folyamat sok szervezetnék elindult már, felszínre hozva a változással járó nehézségeket, szervezeti kihívásokat. Az este során Perecz Péterrel, a Haris Digital ügyvezetőjével arra keressük a választ, hogy lehet bevonni a dolgozókat az együttműködésbe, mik azok az egyszerű megoldások amelyek könnyen alkalmazhatók és segítenek rálépni a digitális útra, egyáltalán mi a jelen és a jövő a témában? Izgalmas beszélgetésnek ígérkezik, hisz az előadónk nemcsak az ipar 4.0 témájának, hanem a genba mindennapjainak is jó ismerője:-) a https://harisdigital.com/

A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!

A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Regisztráció és további információ a Meetup– felületén.

Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Várunk szeretettel,

Leannovation Egyesület