EFQM modell workshop

Az esemény időpontja: 2022.03.11.

A sikeres februári Quality Fresh! találkozónk folytatásaként az EFQM modell iránt érdeklődő vállalati tagjaink  március 11.-én egy  félnapos EFQM modell workshopon vehetnek részt. A workshop a Szövetség a Kiválóságért Egyesület felajánlásában, az SzKKE szakértőinek ( Tar Judit, Staszny Péter) előadásában valósul meg. Mi már nagyon készülünk a napra, hisz a Leannovation Egyesület is szeretné mélyebben megismerni és megmérettetni magát az NKER szinteken. Tanuljunk együtt, fejlődjünk az EFQM adta keretek mentén!

Program

A tájékoztató program keretében a résztvevők megismerhetik az EFQM Modellt, EFQM elismerési rendszerét, a Nemzeti Kiválóság Elismerési Rendszer felépítését és szintjeit. Emellett gyakorlati ajánlásokat kaphatnak a  pályázási feltételek, a pályázás konkrét folyamata kapcsán. Mint minden Leannovation eseményen, ezen a workshopon is aktívan dolgozunk majd résztvevőkkel!

Kezdés 9:00 óra, a programot 14:00 óráig tervezzük.

Helyszín, jelentkezés

A Workshop helyszíne: Leannovation Training Center

A regisztráció a márciusi workshopra lezárult, a csoport teljes létszámmal feltöltésre került:-) Természetesen azon tagjaink részére, akik  érdeklődnének az EFQM iránt, örömmel szervezünk a későbbiekben újabb workshopot. Igényeket, jelentkezéseket az info@leannovation.hu várjuk.