Leannovation Egyesület – bejegyezve!

Az esemény időpontja: 2021.05.31.

Örömmel jelentjük, hogy szakmai közösségünk 2021. májusától egyesületi formában folytatja a működését. A Leannovation Egyesület  azzal a céllal jött létre, hogy szakmai közösséget teremtsen, teret és keretet adjon a lean, folyamatos fejlesztés mellett elkötelezett egyének, vállalatok fejlődésének, valamint elősegítse a szakemberek közötti tudásmegosztást.

Csatlakozz a Leannovation Egyesülethez!

Amellett, hogy egy pulzáló szakmai közösség tagja leszel, tagságoddal aktívan hozzájárulsz a küldetésünk megvalósításához is: Célunk, hogy a Leannovation Egyesület hiteles és folyamatosan frissülő tudásbázissal a lean és a szervezeti kiválóság iparágtól független szellemi műhelyeként tudja segíteni a folyamatos fejlesztés mellett elkötelezett szervezeteket, egyéneket.

Mitől hasznos az egyesületi tagság?

 

 • Díjmentesen látogathatod havi rendszerességű szakmai fórumaink, akár több helyszínen is:
  • havi Lean Coffee fórumok  4 helyszínen: Budapest -Debrecen -Kecskemét – Győr
  • Leannovation webinarok, Quality Fresh minőségügyi rendezvények,
  • Negyedévente vállalati benchmark látogatások (Lean Tourizmo, a Lean Coffee keretében)
 • 20% kedvezménnyel vehetsz részt képzéseinken a Leannovation Training Centerben.
 • Vállalati tagjaink az éves Partnertalálkozó keretében  tudásfrissítéssel és tapasztalatcserével, valamint egyéb szakmai kapcsolatépítéssel és tematikus rendezvényekkel erősíthetik szervezeteik.
 • Lean transzformációs projektek és egyéb fejlesztési együttműködés esetén további kedvezmények vállalati tagjaink részére.

Vállalati tagsággal járó kedvezmények részleteiről Vállalati kedvezmenyek_Leannovation egyesület dokumentumban olvashatsz.

Mihez járulsz hozzá a tagságoddal?

 • Egy inspiráló, egymást segítő és szakmailag felkészült közösség építéséhez.
 • Hozzájárulsz, hogy rendszeresen jelentethessünk meg magyar nyelven könyveket, melyek reményeink szerint minél szélesebb kör számára segítik megismertetni, alkalmazhatóvá tenni a lean elvek szerinti működést, gondolkodást.
 • Támogatod, hogy szakmai fórumainkkal népszerűsítsük és továbbadjuk a lean „ügyét”, célunk minél több hazai városba eljuttatni szakmai közösségünk eseményeit.
 • Lehetővé teszed, hogy évente megrendezhessük szakmai konferenciánkat, ahol fókuszban a tudásbővítés,  a szakmai inspiráció és a közösségi élmény.
 • Segíted, hogy építsük szakmai kapcsolataink japán képzési szervezetekkel és hogy minél több érdeklődő tapasztalhassa meg a kaizen országában (Japánban) való tanulás és tapasztalás élményét.

Leannovation Egyesület Alapszabály

Leannovation végzés

Tagdíjak

A tagsági jogviszony minden év január 31.-ig történő befizetéssel 1 naptári évre vonatkozik, év közbeni belépés esetén a tagdíj időarányosan számított összegét kell megfizetni. 2021 második felére az összeg az éves tagdíj 50%-a!

A tagfelvétel menete

 1. A tagfelvételi kérelem beküldése elektronikusan történik, az űrlap kitöltésével.
 2. A kérelem jóváhagyása után e-mailben küldjük a számlát/ tagdíjbekérőt.
 3. A számla/díjbekérő alapján kérjük utald el a tagdíjat  egyesületünk számára. A tagdíjfizetési időszak lejárata után ismételten küldünk egy tagdíjbekérőt –  bízunk benne, hogy hosszútávon közösségünk tagja maradsz!

Jelentkezés egyéni tagnak

Személyes adatok

Alulított ezen nyilatkozattal fejezem ki azt a szándékomat, hogy be szeretnék lépni a Leannovation Egyesületbe mint egyéni tag.Vállalom, hogy a tagfelvételi kérelmem pozitív elbírálását követően 8 napon belül befizetem a tagdíjat az Egyesület bankszámlájára.
Az Egyesület céljaival és tevékenységeivel egyetértek. Az Egyesület Alapszabályzatát megismertem, azt elfogadom, magamra, mint tagra nézve kötelezőnek tekintem. A belépési nyilatkozat kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adataimat az Egyesület Elnökségének tagjai a tagságom fennállásának ideje alatt kezeljék, adathordozón tárolják, a tagnyilvántartásban szerepeltessék.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Egyesület számomra elektronikus hírlevelet küldjön az alább megadott email címemre. A nyilatkozat bármikor visszavonható az info@leannovation.hu címre küldött jelzés alapján.

Jelentkezés vállalati tagnak

A vállalat adatai

Szakmai kapcsolattartó adatai

Pénzügyi kapcsolattartó adatai

Fenti nyilatkozattal kijelentem, hogy a fent nevezett jogi személy, mint vállalati tag be szeretné lépni a Leannovation Egyesületbe. Vállalatunk a tagfelvételi kérelmem pozitív elbírálását követően 8 napon belül befizeti a tagdíjat az Egyesület bankszámlájára.
Vállalatunk az Egyesület céljaival és tevékenységeivel egyetért, az Egyesület Alapszabályzatát megismerte, elfogadta, mint tagra nézve kötelezőnek tekinti. A belépési nyilatkozat kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adataimat az Egyesület Elnökségének tagjai a tagság fennállásának ideje alatt kezeljék, valamint a tagnyilvántartásban szerepeltessék.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Egyesület vállalatunknak elektronikus hírlevelet küldjön az alább megadott email címemre. A nyilatkozat bármikor visszavonható az info@leannovation.hu címre küldött jelzés alapján.