Nyílt nap a Leannovation Training Centerben_május

Az esemény időpontja: 2019.05.23.

Május 23-án (csütörtökön) 18.00-tól újra Nyílt nap a Leannovation Training Centerben! Képzéseink résztvevői inspiráló és „iparian” gyakorlatias környezetben tapasztalhatják meg a lean utazást – mi azon dolgozunk, hogy magabiztos tudással és megerősített vezetői kompetenciákkal felvértezve vihessék azt be szervezeteikbe.

Ezen az estén megmutatjuk szakmai műhelyünket, ahol helyet kap egy vizuális elemekkel színesített oktató és  bemutatóterem, egy 5 állomásos gyártócellából álló lean labor és a nyugodt szakmai beszélgetéseknek teret adó lean könyvtár szoba. A  lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. Arra törekszünk, hogy könyvtárunkban minden ajánlott irodalom és a szakmai fejlődést biztosító tudás elérhető legyen.

Program

A nyílt napon lehetőséged lesz megismerni Képzéseinket , ízelítőt kaphatsz oktatási módszerünkből és biztosítjuk a saját élményen történő tanulást, fejlesztünk, balanszírozunk, csapatban dolgozunk a lean laborban!

Az 5 napos  Gyakorlati Lean szakértő programunkban a lean „hard”, eszközközpontú oldala kap nagyobb szerepet, azonban a   Leannovation Tréning Centerben  nagy hangsúlyt fektetünk a lean kultúrát segítő vezetői kommunikáció, facilitálási készségek,  valamint a munkatársak fejlesztése témaköreire is.  Ezen kompetenciák fejlesztésére kidolgozott képzéseink és workshop-jaink (Lean kommunikáció – Lean facilitátorMindfullnes Mérnök nyelven –  TWI programok ) túlmutatnak a lean bevezetéshez kapcsolódó klasszikus tréningeken -magas hozzáadott értékkel és az élet számtalan területén hasznosítható tudással vértezik fel a résztvevőket.  A nyílt napon ezen képzésekről is lesz alkalmunk beszélni.

Résztvevők

Szívesen látunk képzéseinken ha az emberközpontú, értékeken alapuló (lean) szervezetek létrehozásában, a problémamegoldó gondolkodásban és folyamatos fejlesztésében hiszel – legyen szó a folyamatok, önmagad vagy a munkatársaid fejlesztéséről. Ha gyakorló lean szakemberként szeretnél fejlődni,  vagy vezetői munkád során fontosnak tartod a lean szemléletet, esetleg független szakértőként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, itt a helyed! Kóstolj bele a Leannovation oktatási módszerbe a Nyílt napunkon, találkozz az oktatókkal és döntsd el, mennyire inspirál a környezet a gyakorlati tanulásra!

Időpont

Nyílt nap időpontja : 2019.05.23., (csütörtök) 18:00-20:00 óra

Érkezés : 17:40-től

Helyszín

Leannovation Training Center

2011 Budakalász, József A. u. 75. (bejárat és parkolás a Kék Duna utca felől)

 

Jelentkezés

A látogatás díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra  15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk. Várunk!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.