Quality Fresh! Május: TQM vs. ISO

Az esemény időpontja: 2020.05.22.

 

Fejlődni vágyó minőségügyi mérnök vagy? Minőségügyi vezető, aki hátán viszi a szervezetet? Érdekel a minőségmenedzsment, de nem tudod hol kezdd?

A Quality Fresh! szakmai fórumot az küldetésünk hívjuk életre , hogy hozzájáruljunk a hazai minőségkultúra formálásához, a minőségközpontú gondolkodás megerősítéséhez vállalati és egyéni szinten is. A jogszabályi és vevői követelményeknek való megfelelés kielégítéséhez elegedhetetlen a szabványi megfelelőség, azonban azt gondoljuk hogy a fenntartható működéshez nagyon fontos az egészséges vállalati minőségkultúra kialakítása, a legjobb gyakorlatok folyamatos keresése és szakmai körökben való megosztása. Ebben van meghatárózó szerepe a minőségügyi szakembereknek, a vállalati vezetőknek, vagy akár a szakmába újjonan érkezőknek. Mindenkinél más-más gyakorlat, tudás, tapasztalat gyűlt össze a minőségügy napi kihívásait és kezelését illetően –  a tudás és tapasztalatcserén alapuló szakmai fórummal célunk, hogy  hiteles és folyamatosan frissülő tudásbázissal, gyakorlati tapasztalatok megosztásával és „előállításával”  segítsük a minőségügyi szakemberek fejlődését valamint az általuk képviselt szervezetek minőségügyi gondolkodását.

A Quality Fresh! 2020 programját az Online térben kezdjük, 60 perces webináriumok keretében.

Ősztől 3 órás  workshop keretében folytatjuk, ahol a felvezető téma után gyakorlati feladatkidolgozásokkal, közös tanulással mélyítjük el az adott témában feldolgozott ismereteket.

Program

A találkozók havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre, tervezett témáink:

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Az első találkozó dátum: 2020.05.22.  9:00-10:15

TQM vs ISO – egy csónakban evezünk?  Az első találkozón ránézünk a minőségügy születésére, a TQM alapértékeire, gyakorlati megvalósulására és üzleti hasznára. Mások oldalról megvilágítjuk az ISO 9001 szabványi elvárások alapelveit, a TQM -el párhuzamos és attól eltérő vonásait, beszélünk a gyakorlati megvalósítás jellemzői mintázatairól is.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. május 18-ig. A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.