TWI és lean – a legtöbbet hozza ki a munkatársakból

Az esemény időpontja: 2020.06.11.

“A TWI program volt a Toyotánál az alapja a csoportvezetői szerep, felelősség és készségek strukturálásának és fejlesztésének. A TWI nélkül – biztosan kijelenthetjük – a Toyota gemba (gyártó terület) nem lenne ilyen kiváló. “  Masaaki Imai

A TWI-t hazánkban is egyre több multinacionális vállalat veszi be fejlesztési programjába, dacára annak, hogy egy több mint 60 éves módszerről beszélünk. Bár a technológia rengeteget változott az 1940-es évek óta, a műveleteket elvégző emberek alapvetően nem. A TWI módszertana a XXI. században is működik és aktuális, a Toyota a kezdetektől beépítette a rendszerébe. A lean szemlélet szerinti működés irányába elmozdult vállalatok szakemberei ennek gyökereit ismerhetik fel a sztenderd munkában, a kaizen gondolkodásmódban, a vezetői bevonódásban.

Program:

A webinár során a három leggyakrabban használt modul felépítésére, alkalmazhatóságára, hasznára nézünk rá, beszéljük át az alapjait.

  • JI- Munka betanítások,
  • JR- Munkakapcsolatok kezelése
  • JM- Munkamódszerek fejlesztése

Valamennyi TWI modulra jellemző a szisztematikus, 4 lépéses felépítés és a gyakorlati síkon történő tudásátadás. A webináron is arra törekszünk, hogy  gyakorlatias megközelítéssel, saját TWI élménnyel gazdagodva vigyen mindenki egy kicsit magával a szervezetéhez.

Kezdés 18:00 óra. A program tervezett hossza 1,5 óra.

 

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. június 09-ig. A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk!

Részvevői adatok

[val* your-company placeholder "Vállalat,szervezet*"]

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.