Quality Fresh! Június: Tudjunk tükörbe nézni!

Az esemény időpontja: 2020.06.19.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Program

Júniusi találkozó dátuma: 2020.06.19.  9:00-10:15

A webinár témája: Tudjunk tükörbe nézni!   – Belső audit, a minőségügyes genbája.

Az előadáson a minőségmenedzsment rendszereket az azokat alkotó alapvető 12 eszköz bemutatásával járjuk körbe, elemezve, hogy meglétük és kellő alapossággal kidolgozott tartalmuk hogyan biztosítja a menedzsment funkciókhoz való hozzájárulást. A fókuszba a MIR rendszerek menedzsment részét helyezzük. A webinár második részében az auditok tervezéséről és a vezetőségi átvizsgálás hasznáról beszélünk bővebben,  a folyamatos fejlődés fontosságát a Toyota elvekkel párhuzamba állítva vizsgáljuk meg.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. június 17-ig. A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.