TPS genba és élménytúra – 2024 – kedvcsináló 1.

Az esemény időpontja: 2023.09.05.

Az idei, sikeres márciusi TPS szeminárium után közkívánatra 2024. márciusban újra lesz TPS genba és élménytúra Japánban.

A képzési program 5 nap, melyben előadások, szimulációs gyakorlatok és gyárlátogatások adják a tudásbővítés gerincét. Az előadók az AOTS Japán szervezete által felkért vállalati szakemberek, professzorok több évtizedes gyakorlati TPS tapasztalattal. A „Dojo”-ban kialakított gyártási környezetben a résztvevők egyéni és csoportfeladatokon keresztül szerezhetnek saját élményt a TPS eszközök és módszerek alkalmazásában. A gyárlátogatásokon megismerjük a vállalatok jó gyakorlatait és látványos, tanulságos genba túrákon tapasztalhatjuk meg azok gyakorlatba ültetését. A tanultak gyakorlásában kisebb házi feladatok, csoportmegbeszélések és szakmai beszélgetések segítik a résztvevőket. A képzési napok alapvetően teljes napos elfoglaltságot jelentenek, ahol a fő cél a tanulás, inspirációk gyűjtése.

A program során betekintést nyerünk mind a japán üzleti kultúrába, mind a hétköznapokban megjelenő viselkedési és szemléletbeli sajátosságokra. (ezek is hozzájárulnak a TPS megértéséhez)

A kedvcsináló élménybeszámoló online eseményen átbeszéljük a tervezett programot, a jelentkezés menetét, részleteit és válaszolunk kérdéseitekre.

Ezen a linken tudtok jelentkezni az online eseményre: KEDVCSINÁLÓ 

A megadott e-mail címre küldjük el a jelentkezőknek a csatlakozási linket.