Egy nap KAIZEN! – TWI JM

A képzés időpontja: 2024.06.20.

Jelentkezés

 

TPS, kaizen, folyamatos fejlesztés… Lean vállalati kultúrában sokat halljuk ezeket a kifejezéseket, számtalan eszköz, módszer, szervezeti folyamat társulhat hozzá. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a kaizen gondolkodás egységes szervezeti jelenléte, a fejlesztési tevékenységek napi megvalósítása és fenntartása sok esetben kihívást jelent. Áttörés a kaizen hozzáállásban ott várható, ahol minél szélesebb kör bevonásával, értett és könnyen alkalmazható közös módszertannal  dolgoznak a fejlesztéseken.  

A frontvonalbeli vezetők (művezetők, csoportvezetők) képességfejlesztését az idő próbáját kiálló TWI programok erősen támogatják. A TWI Job Method modul fő ereje is abban rejlik, hogy azt a képességet fejleszti, hogy a középvezetők felismerjék a fejlesztési lehetőségeket ott, ahol első pillantásra nem látják… A TWI JM 4 lépéses módszertana egyszerű (de a mérnöki alaposságot megtartó) kérdések mentén segít elemezni a folyamatot és ötleteket generálni a fejlesztésekhez.

Az EGY NAP KAIZEN!  -TWI JM workshop több/más mint egy lean képzés. A Leannovation Training Centerben a TWI JM struktúrában használt módszerek elsajátítása után gyakorlati feladatokon keresztül vesszük végig a fejlesztési folyamat lépéseit.

Az 1 napos tudásátadással és gyártósori gyakorlatokkal felépíttet lean képzés megértést és saját élményt ad a résztvevőknek a kaizen szemléletről és módszertanáról, készséget az önálló kaizen tevékenységek szervezeti szintű vezetéséhez, végrehajtásához.

A képzés programja

  • A TPS és a kaizen titka. Veszteségek.
  • TWI és szerepe a kaizenben (JI, JM). Sztenderd munka alapjai
  • A fejlesztés folyamata és PDCA –  TWI JM demonstráció
  • TWI JM Módszertan és a 4 lépéses fejlesztés
  • Fejlesztési bemutatók kidolgozása, fejlesztési gyakorlat a lean laborban
  • Tényleges hatékonyság, termelékenység javítás
  • Kaizen sikertényezők és buktatók, TWI JM bevezetése

A képzési módszer

A képzés játékos elemekkel vegyített, saját élményen alapuló tudásátadásra épít, melynek részét képezik szimulációs gyakorlatok, csoportmunka, egyéni visszajelzések is.

A képzés eredményességét a résztvevői feladatok teljesítésével mérjük, a résztvevők ennek alapján a a Leannovation Training Center által kiállított részvételi igazolást kapnak. A képzés államilag elismert tanúsítványt adó, adminisztrációja a felnőttképzési jogszabályok alapján történik. Nyilvántartási szám B/2020/000708.

Résztvevők

Az 1 nap Kaizen! lean képzés célcsoportja vezetők, döntéshozók és a lean-ben aktív irányítói szerepet betöltő szakemberek, specialisták akik szervezetüknél a kaizen megközelítéssel tervezik fejleszteni a szervezet, a napi működést.

Optimális résztvevői létszám: 6-8 fő

Helyszín

A képzés helyszíne a Leannovation Training Center. A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő beépülését. A Leannovation könyvtárban minden ajánlott szakmai irodalom megtalálható.

A képzés oktatói

Váthy Edit – lean és minőségmenedzsment szakértő, szervezetfejlesztő

Pető Sándor – lean, TPS Grade 4 tanácsadó, autóipari szakértő

Mátyás Veronika – tréner, minőségügyi szakértő

A képzés díja

75 000 Ft + ÁFA (95 250 Ft bruttó)

Azonos vállalattól érkező több résztvevő esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

60 000 Ft +ÁFA ( 76 200 Ft bruttó)  –  Leannovation Egyesületi tagsággal 20% kedvezmény.

Egyesületünkről ezen linken talál információkat: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Jelentkezés

A képzés időpontja: 2024.06.20.

Jelentkezési határidő: 2024.06.10.

Érdeklődés és jelentkezés a solutions@leannovation.hu címen vagy a lenti űrlapon.

Számlázási adatok

Résztvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a Leannovation Solutions Kft. és a Leannovation Egyesület weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a Leannovation Solutions Kft és a Leannovation Egyesület az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: info@leannovation.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a képző intézmény bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a képző intézmény a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt négy héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 10 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.