ÚJ! Vezetői kompetenciák – Szakértőből vezető

A képzés időpontja: 2022.03.24.

Kiváló szakemberként megkaptad a bizalmat és a lehetőséget, hogy Te legyél a csapat / műszak vezetője. Elvárják, hogy Te vidd sikerre a munkatársaidat, terveket valósítsatok meg, hozzátok az eredményeket.

Akkor ez a képzés, Neked szól! A titulus a kinevezéssel születik, a vezető azonban nem. A vezetés egy technológia, és léteznek vezetői eszközök, amelyekkel speciális eredmények érhetőek el. A „főnök” valójában a kollégái által válhat vezetővé. Különösen fontos tehát a köztük lévő kapcsolat is.

A 2 napos interaktív tréning lehetőséget ad arra, hogy a kinevezést követően azonnal használható eszközöket kapj és használj a vezetővé válás útján.

Résztvevők

Különböző szakterületek képviselői, akik a szakmai ismereteik mellett szeretnének sikeres vezetőként is a csapat élére állni. Betekintést kapni a vezetői eszközök, technikák világába, kipróbálni és elvinni a számukra leginkább alkalmazható modelleket.

Várjuk azokat a már vezetőként dolgozó jelentkezőket is, aki inspirálódni szeretnének.  Újra, új szemszögből akarják megvizsgálni az alapvető technikákat, korrigálni, javítani szeretnék a jelenlegi gyakorlatuk egy-egy részét, vagy újratervezik a jövőjüket, a következő projektjüket.

A képzés optimális résztvevői létszám: 8-12 fő.

A képzési módszer

Elméleti alapokra építkező, interaktív, gyakorlatközpontú tréning. A játékosítás eszközével könnyen befogadható, megjegyezhető feladatokkal, saját példákkal dolgozunk.

Az egyes témakörök feldolgozását a tréninget megelőzően és azt követően „házi feladatokkal” készítjük elő, majd erősítjük meg.

A képzés eredményességét a résztvevői feladatok teljesítésével mérjük, a résztvevők ennek alapján a  Leannovation Training Center által kiállított részvételi igazolást kapnak.

A képzés programja

  • A vezetői szerep – ön és emberismeret.
  • Melyik a legeredményesebb vezetői stílus?
  • Hogyan függ össze a munkatársak szakmai fejlettsége és a vezetési stílus?
  • Mi a szerepe a delegálásnak a vezető munkájában?
  • A visszajelzések jelentősége a munkatársak fejlesztésében és támogatásában.
  • Milyen a hatékony vezetői kommunikáció?
  • Csoportdinamika és konfliktuskezelés. Varázsszavak a csapatépítésben.

Helyszín

A képzés helyszíne a  Leannovation Tréning Center. A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. A képzési program utolsó napja vállalati, külső helyszínen tervezve.  A Leannovation könyvtárban minden ajánlott szakmai irodalom megtalálható.

A képzés oktatói

Hudák Enikő –  szervezetfejlesztő, tréner

 

A képzés díja

120 000 Ft +ÁFA (152 400 Ft bruttó) / fő

96 000 Ft +ÁFA (121 920 Ft bruttó)/fő – Leannovation Egyesületi tagsággal 20% kedvezmény

Egyesületünkről ezen linken talál információkat:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Jelentkezés

A képzés időpontja:

1. nap: 2022.03.24. csütörtök

2. nap: 2022.03.25. péntek

Érdeklődés és jelentkezés az info@leannovation.hu címen vagy a lenti űrlapon.

Számlázási adatok

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Alulírott megrendelő kérem, hogy a jelentkezésem alapján a részvételi díjról számlát küldjenek.

Mint megrendelő vállalom, hogy a teljes részvételi díjat a részemre kiállított számla alapján, de legkésőbb az esemény előtti napig átutalom a ParLS Kft. bankszámlájára. Az eseményen való részvétel feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a részvételi díj befizetése.

Távolmaradás esetén a ParLS Kft. a befizetett összeget visszafizeti, ha a lemondás az esemény kezdése előtt két héttel írásban beérkezik. Ezen határidő után - de legkésőbb az eseményt megelőző 7 munkanapig - érkező lemondás esetén a részvételi díj 50%-át fizeti vissza. Az ezt követő lemondás esetén nem áll módjában visszatéríteni a részvétel díját. Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.