Budapest Lean Coffee’2018 May

Maturity modell- Készen állsz a megmérettetésre?

A szervezeti fejlettség fokmérőjeként használt Maturity Modell értelmezésébe, alkalmazási területibe Molnár Géza szakértőnk vezette be a májusi Lean Coffee találkozóhoz csatlakozókat.

A játékosan, folyamatos kommunikációra felépített workshop során a résztvevők az alapdefinícióktól kezdték a téma feldolgozását, majd saját példáikon keresztül, jól keretbe szedett kérdések mentén léptünk tovább a témáink feldolgozásával.  Érdekes volt megtapasztalni ki mekkorát és milyen technikák mentén lépett előre, mi az ami általában a csapattagokat segítette, előremozdította. Egy biztos: a rendkívül nyitott és jól felkészült csapattal nagyon izgalmas volt dolgozni – nem is csoda, hogy a warm-up táma főtémává lépett elő, és az este nagy részét ennek szenteltük.  Bár nem mentünk bele mélyen a szakmai alkalmazásokba, természetesen átbeszéltük a klasszikus alkalmazási területeket, a téma irodalmát, információgyűjtés lehetőségeit. A lean érettségének is vannak különböző szintjei, aminek mérésében a modell is segíthet – a hogyanok-at mindenki magával vihette átgondolásra…

Az este során egy nagyon  jó csapatmunkának lehettünk részesei,  ugyanakkor a téma és a téma feldolgozási módja  elgondolkodtató önreflektív gondolatokkal segítette a résztvevőket. Köszönjük szépen a téma behozatalát Géza!!!

A júniusi Lean Coffee nem a megszokott helyszínen lesz, ugyanis Ipar 4.0  gyárlátogatásra megyünk a Continetal Automotive Hungary Kft. budapesti telephelyére. Helyek korlátozottak, törzstagjaink jelentkezését prioritással kezeljük. Találkozzunk június 6.-án:-)

BLC Team, Edit