5S Home – Szelektálj és adományozz!

Az esemény időpontja: 2020.12.11.

Gyakorlod az otthonodban az 5S szemléletét? Most segíthetsz is vele!

Csapatunk a tavalyi emlékezetes adománygyűjtés folytatásaként idén is meghirdeti a 5S Home – szelektálj és adományozz mozgalmat!

Kinőtt gyermekruhák, már nem használt játékok, színezők, felesleges ceruzák….sok esetben ott lapulnak a szekrényekben, foglalva a helyet és fokozva a káoszt az épp aktuálisan szükséges holmik elhelyezésénél.
A rászoruló intézményként a Leannovation csapata ismét a „Hajléktalan ovi”-ként emlegetett 8.kerületi (Dankó utca 11) óvodát választotta, hiszen a tavalyi adományokat is olyan szívesen fogadták!  Az odajáró kicsik nem hajléktalanok, „csak” mélyszegénységben élő/rászoruló gyerekek. Nagy szükségük lenne 3-6 éves korosztálynak való:
– ruhákra,
– cipőkre,
– játékra,
– fejlesztő eszközökre (ceruza, kifestő stb.),
– tartós élelmiszerre. (édességnek is nagyon örülnek)
A gyerekek részére cipősdoboz ajándékcsomagokat juttatnánk el, nem és korosztály megjelöléssel. Az adományokat karácsony előtt szeretnénk eljuttatni, így ezeket december 11-ig tudjuk átvenni!
Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez és örömet szerezhetünk az intézmény lakóinak. Remek lehetőség a gyermekek bevonására, szemléletformálásra is…

Csomag tartalma:

Ha eldöntötted, hogy szeretnél csatlakozni a gyűjtéshez, kérünk, hogy  az  ajándékcsomagokat az alábbi szempontok szerint állítsd össze:

  • Gyermek neme és életkora: Az összeállításnál legyen szempont, hogy kisfiúnak vagy kislánynak küldöd-e a csomagot. Az oviban 3-4-5-6 éves életkorú gyermekek járnak, kérünk így csomagolj.
  • Tartalom: Minden kis dobozba kerüljön játék, könyv, ruhanemű. Ha ruhaneműből többet adnál, bármely egyéb csomagolásban is év és nem megjelöléssel várjuk.
  • Csomagolás: Karácsony előtt adjuk át, így ennek megfelelően „díszítsd” a csomagot.  Cipősdoboz, kisebb  karton a legideálisabb. Fontos, hogy  kívülről egy kis címkével legyen ellátva az ajándékozandó  gyermek nemének és életkorának felírásával.

Leadási pontok és információk

A csomagokat több budapesti helyszínen is leadhatod, ill. folyamatosan keressük a vidéki helyszínek lehetőségét.  A felsorolásban az eddig fix helyek vannak listázva. Amennyiben kitöltöd a kapcsolati űrlapon a „Preferált leadási hely” részt, kapcsolatfelvétel után egyeztetjük a felvétel / leadás pontos idejét és helyét.

  • Budakalász – Leannovation Training Center, 2011 Budakalász József A. u.75
  • Budapest -Budapest Lean Coffee rendezvényei, 1036 Bokor u. 15-17
  • Debrecen – Debrecen  Lean Coffee rendezvényei
  • Kecskemét – Kecskemét Lean Coffee helyszíne
  • Vác, Vácduka
  • Újpest

Várjuk a jelentkezéseket és az adományokat, érdeklődés, kapcsolatfelvétel az

info@leannovation.hu és a vero.matyas@leannovation.hu e-mail címen!

[contact-form-7 404 "Not Found"]