Quality Fresh! November – Minőségszemléletű vezetés

Az esemény időpontja: 2020.11.27.

Csatlakozz havi szakmai fórumunkhoz – bujtassuk új köntösbe a minőségügyet, alakítsuk együtt a hazai minőségszakma fejlődését!

Novemberben találkozzunk újra a Quality Fresh! fórumon, maradva az online térben!

Program

A találkozó dátuma: 2020.11.27.  9:00-10:15 óra

A webinár témája: Minőségszemléletű vezetés

„Quality is not an act, it is a habit.” Aristotle

„A minőség a fejekben kezdődik” Borgward

„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják ” Henry Ford

Sokunk számára ismerős idézetek, melyek mind-mind azt üzenik, hogy a minőség és annak képviselete egyfajta szemlélet, meggyőződés, belső hit. De vajon milyen az a vezetői minta, hozzáállás amely szervezeti szinten ezt a kultúrát megalapozhatja,  a mindennapok részévé teszi? Novemberi találkozónkon ezt a témát boncolgatjuk, véleményt és tapasztalatot cserélünk. A webinár interaktivitását kiscsoportos munkával biztosítjuk. Várunk minden gyakorló szakembert, vezetőt, minőség iránt elkötelezett érdeklődőt.

Regisztráció:

Az online találkozóinkat a Zoom térben rendezzük. A Quality Fresh! webináron történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lapon lehetséges 2020. november 25-ig.

A jelentkezőknek az esemény időpontja előtt megküldjük a csatlakozási linket. Várunk szeretettel!

Részvevői adatok

Jelentkezésemmel hozzájárulok, hogy az eseményen készült fotókat és videó felvételeket a ParLS Kft. és a Leannovation weboldalán, illetve közösségi média felületein felhasználja.

Hozzájárulok, hogy a ParLS Kft az itt feltüntetett adataimat adatbázisában is rögzítse, és azokat ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja (elektronikus levél). A hozzájárulás önkéntes, nem kapcsolódik a programon való részvétel lehetőségéhez. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható az alábbi címen: parls@parls.hu

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy a regisztrációs feltételeket megismertem, azokat maradéktalanul elfogadom.