TalenTED előadások a lean világából! Nagybetűs ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és a TWI csodái

Az esemény időpontja: 2020.11.04.

„Érted a leant? Sikerrel alkalmazod? Lépj fel a lean színpadára és varázsolj szakmai élményt egy gondolatébresztő előadással!” – erre a kiírásra érkeztek az izgalmas témájú TalenTED pályázatok, melyek győztes előadásait 2020. november 4.-én, a Budapest Lean Coffee fórum keretében élvezhetik az érdeklődők! Nem lesz ppt, sem céges promo. Amire számíthattok: a téma + az előadó + flipchart = inspiráló élmény.

Program:

Az este során a két győztes pályázó hozza el témáját,  melyek előadására 30-30 perc áll rendelkezésre. Velünk lesz Halmai Kriszta, a LOB konferenciák vizuális jegyzetelője, aki ezúttal az előadások üzeneteit   „rögzíti” a tőle megszokott színes, inspiráló stílusban az A0-ás rajztábláján:-).

Az esemény első része (előadások) online is követhető lesz. A kávészünet után –  a személyes térben  – előadói interjúkkal és a résztvevői kérdések, hozzászólások átbeszélésével folytatjuk.

18:00 – 18:10 Megnyitó
 18:10 –  18:40 NAGYBETÜS ügyfélszolgálat – tényleg az Ügyfelet szolgálja? –  Cseklán-Ulmann Katalin (Cofidis Magyarország)
18:40-19:10 TWI – Sztenderdek egy lábbeli gyárban – Szabó Nándor (Berkemann Bt)
19:10-19:30

19:30-20:00

20:00-20:50

Kávészünet

Interjú előadókkal

Résztvevői kérdések – kötetlen beszélgetés – vizuális plakát üzenetei

20:50-21.00 Zárás, reflexió

Előadók, Témák:

Előadás 1: Cseklán-Ulmann Katalin a Cofidis Magyarország Zrt. folyamatfejlesztési szakembereként a telefonos ügyfélszolgálati folyamat újrastruktúrálása kapcsán megélt nehézségeket, sikereket, tanulságokat ossza meg. A teljesen hétköznapi célú feladat – miszerint vizsgálják meg az ügyfél elégedettség növelésének lehetőségeit – a vezetőség irányából érkezett és nem várt változásokat generált…

Előadás 2: Szabó Nándor előadásából sok mindent megtudhatunk a napjainkban reneszánszát élő TWI módszertan bevezetésének kihívásairól, szépségeiről. Könnyed történet, egy igazi sokszínű lábbeligyárból, történet a változásról, a felismerésről, a rádöbbenésről – arról, hogy mi a szerepünk egy gyár fejlődésében, hogy el kell fogadnunk, a bukás csak egy biztosabb jövő lehetősége.

Az előadások után interjúkkal folytatjuk, majd jöhet az este interaktív része: a résztvevők kérdéseinek,  felvetései megvitatása a szokásos szakmai lendülettel és intenzitással:-)

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Várunk minden érdeklődőt személyesen a Leannovation Training Centerben ill. online is.

Regisztráció:

A esemény helyszíne a Leannovation Training Center.

Személyes részvétel regiszráció: A Leannovation Training Centerben a megszokott kötetlen hangulatban, étel-ital bekészítéssel várjuk az érdeklődőket. A részvétel létszámkorláthoz kötött, jelentkezés és regisztráció a személyes részvételhez: Budapest Lean Coffee Meetup oldalon.

Online részvétel regisztráció: Az esemény első része online is megtekinthető lesz, link és részletek a regisztráltak számára az esemény előtt kerülnek kiküldésre. (a részvétel díjmentes).