AOTS Alumni találkozó – mindenkinek, aki Japánban tanult!

Az esemény időpontja: 2022.06.10.

Lean tudás a japán forrásból – ismered az AOTS szervezetét?

Az Association for Overseas Technical Scholarship (AOTS) 1959-ben alakult a Japán Kormány Ipari és Kereskedelmi Minisztériuma támogatásával, mint Japán első magánalapon működő műszaki együttműködési szervezete. Fő célja a nemzetközi gazdasági együttműködés előmozdítása, valamint a kölcsönös gazdasági fejlődés és a baráti kapcsolatok erősítése az említett országok és Japán között. A Magyar AOTS Társaság a két ország közötti kapcsolattartó szervezeteként alakult meg 1990. július 2-n a Magyar AOTS Társaság Egyesület. Célja az AOTS japán egyesület által szervezett képzésben részt vett szakemberek szakmai és kulturális közösségi életének szervezése, és a megszerzett ismeretek széleskörű terjesztése a magyar-japán műszaki, gazdasági és kulturális együttműködés további fejlesztése érdekében.

Híd a japán tanulmányutakhoz: Magyar AOTS Társaság Egyesület

Az elmúlt 32 évben 626 résztvevő volt részese AOTS képzésnek, a Magyar AOTS Társaság tevékenységének köszönhetően.  A szakembereknek a  Japánban töltött hetek alatt páratlan lehetősége  van tanulmányozni a japán vállalatok működését, a  TPS és a TQM filozófia alkalmazásának eredményét, a japán kultúra izgalmas világát. Az AOTS tréningen szerzett ismereteket a résztvevők eredményesen alkalmazzák, a képzések sok esetben az egyéni karrier építésének indítói, generátorai.

Magyar AOTS Alumni: 30 éves öregdiák találkozó

A Magyar AOTS Társaság Egyesület 2021-ben választott elnöksége a Leannovation Egyesülettel szoros együttműködésben célul tűzte ki a japán szakmai kapcsolatok erősítését, a tanulmányutak népszerűsítését és résztvevői igényekre szabása.  Azon dolgozunk, hogy a következő években minél több érdeklődő ismerhesse meg a kaizen országában (Japánban) való tanulás és kulturális tapasztalás élményét.

Aki egyszer részt vett AOTS úton Japánban, jó eséllyel visszavágyik. A sok szakmai tudás mellett rengeteg élménnyel, a japán hétköznapok adta inspirációval térünk haza –  ha AOTS résztvevőként találkozunk azonnal megvan a kapcsolódás, a közös nyelv. 2022 júniusában a Japánban tanult szakembereknek teret és lehetőséget szeretnénk biztosítani a találkozásra, tapasztalatcserére, egymástól tanulásra. Bízunk benne, hogy a Magyar AOTS Alumni létrehozásával sok szakemberrel találkozhatunk, ismerkedhetünk meg személyesen. Az első találkozó tervezett időpontja 2022. 06.10, ahová minden korábbi képzési résztvevőt szeretettel várunk! A  helyszínről, a délután programjáról a létszám függvényében döntünk és  tájékoztatjuk az érdeklődőket!

Regisztráció a linken, melyet 2022.május 31.-ég kérnénk kitölteni. Kérünk minden résztvevőt, bátran továbbítsa ismerősének a regisztrációs linket, akiről tudja, hogy szintén AOTS öregdiák:-)